RX 580 vs GTX 1660 Super

Yer
Ankara
Çok sık PC kullanmıyorum. Ama yükseltme yapmak istiyorum.
Ha deyip satmam muhtemelen 5-10 sene kasa içinde olur. Temiz 1660 Super 3500'e buldum. Talibi çok.
Temiz denilebilecek RX 580 8 GB'ler 2500 civarı.
Fiyat önemli elbet ama hani taş 4-5 sene kasa da duracak. Çok fark mıdır?
Sanki 580 işimi görür gibi.
(Maksimum GTA 5, RDR2, God of War oynarım oda akıcı 1080p verse yeter herhalde. Onun için 8 GB 580 pazarlık ile 2000 bine almak mantıklı gibi. Muhtemelen GTX 1660 Super için en uygun bu fiyat bandında alabilirim.)

2060ların piyasası ne hocam almışken biraz daha güncel bir şey alabilirsiniz. Çok fark olacağını düşünmüyorum.

2000TL RX 580 8GB iyi bir fiyat. Tabi God of War gibi oyunları yüksek grafikte oynatmaz ama iş görür.

1650 Super çok daha güçlü ama 4000'e 2060 satıyorlar ve 3500'e RX 5600XT bulabiliyorsun.

4000'e RX 6600 bulunabilir, bu iki kartın da içinden geçer.

Hocam iki kart'ta mining yapanların veli nimetiydi. Bunların temiz olduğundan ne kadar eminsiniz? Ek olarak hocam maddi durumunuzu bilmiyorum fakat Rtx 2060 çok daha iyi olur Rtx 'den faydalanırdınız.

Sadece ikisi arasında bir seçim yapacaksan ve fiyat da göz önünde bulundurulacaksa şöyle söyleyeyim;
Para harcamaya niyetin yoksa RX 580 alınır. Veya benzer fiyatlara 1060 6 GB bakabilirsin RX580'den daha performanslıdır. Ama 6 GB olanı.
Para çok da önemli değilse 1660S daha iyi olur. Ancak bu fiyatlara RX 5600XT bulabilirsin ve daha iyi olur.

Hocam iki kart'ta mining yapanların veli nimetiydi. Bunların temiz olduğundan ne kadar eminsiniz? Ek olarak hocam maddi durumunuzu bilmiyorum fakat Rtx 2060 çok daha iyi olur Rtx 'den faydalanırdınız.
RTX 2060 ile RTX açmayı kastediyorsan RTX 2060 RT için yeterli bir kart değil. Nvidia'nın teknolojilerinden falan faydalanabilir ama eğer sıradan bir kullanıcıysa AMD veya Nvidia tercih etmesi pek fark oluşturmaz diye düşünüyorum.

Hocam iki Kart'ta mining yapanların veli nimetiydi. Bunların temiz olduğundan ne kadar eminsiniz? Ek olarak hocam maddi durumunuzu bilmiyorum fakat RTX 2060 çok daha iyi olur RTX'den faydalanırdınız.

Olabilir aslında ama kas gücü olarak ne kadar fark vardır RX 580 ile?
Sanki GTX serisinde bir halt vardı mining yaptırtmıyordu. Emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…