RX 580 vs RX 590

berkay_kangul

Decapat
Karşılaştırma videolarina baktığımda oyunlarda RX 590 sadece 7-10 FPS fark ediyor. Aradaki neredeyse 600 TL'ye değer mi? RX 590'da yapabilecegim şeyleri RX 580'de de yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1600 lira civarına düşüyor RX 590'lar indirimde 1000 liraya RX 580 8 GB bulabilirseniz hemen kapın bence. Demek istediğim fiyat farkı 600 lira değil.

vatan da 15-17 Şubat indirim vardı rx 590 S.E 1600 TL di r52600 1077 TL ydi işlemci ve ram aldım ram su gskill sniper x orman kamuflaj 3000 MHz cl16 çok iyi indirim yapıyor vatan bu 2 ayda 3 indirim yaptı hepsinde de parça aldım kimse demesinki vatan kazık yeri %18 KDV indirimi olduğu zaman vatanda PC toplamak diğer sitelere göre çok çok iyi kimsenin lafına bakmayın vatan iyidir indirimleri bekleyin derim vatandaki herkese cümleten hayırlı akşamlar.

vatan da 15-17 Şubat indirim vardı rx 590 S.E 1600 TL di r52600 1077 TL ydi işlemci ve ram aldım ram su gskill sniper x orman kamuflaj 3000 MHz cl16 çok iyi indirim yapıyor vatan bu 2 ayda 3 indirim yaptı hepsinde de parça aldım kimse demesinki vatan kazık yeri %18 KDV indirimi olduğu zaman vatanda PC toplamak diğer sitelere göre çok çok iyi kimsenin lafına bakmayın vatan iyidir indirimleri bekleyin derim vatandaki herkese cümleten hayırlı akşamlar.
Alınacak gün çok önemli acil ise o günün şartlarında en ucuz olan yerden alınmalı ürünler. Ve Vatanda kdv indirimleri dışında pahalı, pahalı denmesi normal. KDV indirimleri olduğu zaman zaten forumda bakarsanız vatan bilgisayar linkleri dolaşır oradan sistemler toplanmaya yada en kötü 2-3 parça tavsiyesinde bulunulur.

Ben olsam rx 580 ını tercih ederdim. İkisi arasında kalıp sapphire nitro+ rx vega 56 almıştım ücretini denkleştirip. Yalnızca 2 saat bilgisayar açık kaldı. Ekran kartı kısa devre yaptı. Yarın kargoya vereceğim. Şans işi bunlar sanırım. Bol şans size.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı