Sapphire Pulse Amd Radeon RX 580 4G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
vatan da 15-17 Şubat indirim vardı rx 590 S.E 1600 TL di r52600 1077 TL ydi işlemci ve ram aldım ram su gskill sniper x orman kamuflaj 3000 MHz cl16 çok iyi indirim yapıyor vatan bu 2 ayda 3 indirim yaptı hepsinde de parça aldım kimse demesinki vatan kazık yeri %18 KDV indirimi olduğu zaman vatanda PC toplamak diğer sitelere göre çok çok iyi kimsenin lafına bakmayın vatan iyidir indirimleri bekleyin derim vatandaki herkese cümleten hayırlı akşamlar.
vatan da 15-17 Şubat indirim vardı rx 590 S.E 1600 TL di r52600 1077 TL ydi işlemci ve ram aldım ram su gskill sniper x orman kamuflaj 3000 MHz cl16 çok iyi indirim yapıyor vatan bu 2 ayda 3 indirim yaptı hepsinde de parça aldım kimse demesinki vatan kazık yeri %18 KDV indirimi olduğu zaman vatanda PC toplamak diğer sitelere göre çok çok iyi kimsenin lafına bakmayın vatan iyidir indirimleri bekleyin derim vatandaki herkese cümleten hayırlı akşamlar.
Alınacak gün çok önemli acil ise o günün şartlarında en ucuz olan yerden alınmalı ürünler. Ve Vatanda kdv indirimleri dışında pahalı, pahalı denmesi normal. KDV indirimleri olduğu zaman zaten forumda bakarsanız vatan bilgisayar linkleri dolaşır oradan sistemler toplanmaya yada en kötü 2-3 parça tavsiyesinde bulunulur.
Ben olsam rx 580 ını tercih ederdim. İkisi arasında kalıp sapphire nitro+ rx vega 56 almıştım ücretini denkleştirip. Yalnızca 2 saat bilgisayar açık kaldı. Ekran kartı kısa devre yaptı. Yarın kargoya vereceğim. Şans işi bunlar sanırım. Bol şans size.