RX 580 vs RX 590

EslLarg

Hectopat
Arkadaşlar sizce RX 580 Nitro+ versiyonu stock RX 590'dan iyi midir? Yaz indirimiyle yeni ekran kartı alacağım.

En ucuzu bu olmamasına rağmen, arada 530TL fark var az para mı sizce bu bütçe civarında bilgisayar düzen biri için?

RX 590'ı indirimde 1400TL'ye satın aldım. indirimleri beklemenizi öneririm.

Az para değil. Lakin aradaki fiyat farkına değer, 580 ile 1660 Ti araştırabilirsiniz. 1660 Ti daha yeni ve daha iyi bir kart.

Az para değil. Lakin aradaki fiyat farkına değer, 580 ile 1660 Ti araştırabilirsiniz. 1660 Ti daha yeni ve daha iyi bir kart.
Hocam ona lafım yok zaten yanlış anladın beni, 1660 kesinlikle daha iyi fakat aradaki fiyat farkını bu fiyat bandında sistem düzen birisi ödeyebilir mi önemli olan o.

Hocam ona lafım yok zaten yanlış anladın beni, 1660 kesinlikle daha iyi fakat aradaki fiyat farkını bu fiyat bandında sistem düzen birisi ödeyebilir mi önemli olan o.
Yaz indirimi ile alacağını belirtmiş. O zamana kadar fiyatı indirime girebilir ve bütçe birikebileceğini düşünüyorum. Burada söz konu sahibine düşüyor. Beklerse kesinlikle 1660 Super yahut Ti öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…