O Okan5752 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 RX580 var ve hız aşırtma açmak istiyorum ancak açmaya da korkuyorum bir şeyler olabilir diye. Bir sorun olur mu hız aşırtma açarsam? Bu arada Adrenalinden açılıyor
RX580 var ve hız aşırtma açmak istiyorum ancak açmaya da korkuyorum bir şeyler olabilir diye. Bir sorun olur mu hız aşırtma açarsam? Bu arada Adrenalinden açılıyor
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 27 Aralık 2023 #2 Okan5752 dedi: RX580 var ve hız aşırtma açmak istiyorum ancak açmaya da korkuyorum bir şeyler olabilir diye. Bir sorun olur mu hız aşırtma açarsam? Bu arada Adrenalinden açılıyor Genişletmek için tıkla... Soğutma iyi değilse kasada sıcaklık artar fazla kurcalarsan ekranda çizgiler oluşabilir görüntü gidebilir.
Okan5752 dedi: RX580 var ve hız aşırtma açmak istiyorum ancak açmaya da korkuyorum bir şeyler olabilir diye. Bir sorun olur mu hız aşırtma açarsam? Bu arada Adrenalinden açılıyor Genişletmek için tıkla... Soğutma iyi değilse kasada sıcaklık artar fazla kurcalarsan ekranda çizgiler oluşabilir görüntü gidebilir.
O Okan5752 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 ReloadingData dedi: Soğutma iyi değilse kasada sıcaklık artar fazla kurcalarsan ekranda çizgiler oluşabilir görüntü gidebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kurcalamak değil bilmediğim şeylere pek dokunmuyorum ve zaten internetten baktım temkinliyim bu konuda sadece bunu açıp açmamayı sordum açmadan ağır yük binince 75 77 derece Max sıcaklığı.
ReloadingData dedi: Soğutma iyi değilse kasada sıcaklık artar fazla kurcalarsan ekranda çizgiler oluşabilir görüntü gidebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kurcalamak değil bilmediğim şeylere pek dokunmuyorum ve zaten internetten baktım temkinliyim bu konuda sadece bunu açıp açmamayı sordum açmadan ağır yük binince 75 77 derece Max sıcaklığı.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Aralık 2023 #4 Hız aşırtma biz yapalım diye var.
O Okan5752 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #5 PALOT ELAMDAR dedi: Hız aşırtma biz yapalım diye var. Genişletmek için tıkla... Kral onu biliyoruz zararlı mı zararsız mı hangi ayarlarda iyidir onu soruyorum garanti olsun diye.
PALOT ELAMDAR dedi: Hız aşırtma biz yapalım diye var. Genişletmek için tıkla... Kral onu biliyoruz zararlı mı zararsız mı hangi ayarlarda iyidir onu soruyorum garanti olsun diye.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Aralık 2023 #6 Okan5752 dedi: Kral onu biliyoruz zararlı mı zararsız mı hangi ayarlarda iyidir onu soruyorum garanti olsun diye. Genişletmek için tıkla... Adrenalin de otomatik modlar var onları kıllan detaya gerek yok zaten vereceği ve artacağı Max FPS belli fazla bir şey bekleme.
Okan5752 dedi: Kral onu biliyoruz zararlı mı zararsız mı hangi ayarlarda iyidir onu soruyorum garanti olsun diye. Genişletmek için tıkla... Adrenalin de otomatik modlar var onları kıllan detaya gerek yok zaten vereceği ve artacağı Max FPS belli fazla bir şey bekleme.
O Okan5752 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #7 PALOT ELAMDAR dedi: Adrenalin de otomatik modlar var onları kıllan detaya gerek yok zaten vereceği ve artacağı Max FPS belli fazla bir şey bekleme. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu söyle yeter çok bir şey beklemiyorum soruyorum zaten.
PALOT ELAMDAR dedi: Adrenalin de otomatik modlar var onları kıllan detaya gerek yok zaten vereceği ve artacağı Max FPS belli fazla bir şey bekleme. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu söyle yeter çok bir şey beklemiyorum soruyorum zaten.