RX 580'i satıp hangi NVIDIA ekran kartına geçilir?

Umut AYAR

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm şu anda kullandığım RX580 Nitro+ 8G ve ben bunu satip NVIDIA ekran kartı almak istiyorum açıkçası biraz AMD'den sıkıldım denilebilir bana tam bunun piyasasında alabileceğim bir ekran kartı önerebilir misiniz?

FPS artışı da istiyorsan 1660 Super tercih edebilirsin 10-15 fps artış olur

Elinizdekinin değerini bilin

Somali olmadığımız için şükür edin diyen AKP'li amcalar gibi yazmışsın. RX 570-580 artık bir eli ayağı çukurda elindekinin değerini herkes biliyordur zaten.
Muadil kart önerilmiş para varsa 3090 alsın tabide 580 götürür 5 sene daha tabi bazıları illa ultrada oynama hastalığı var commodore64 den beri oyun oynarım hiç ultra da 4k oynucam diye delirmedim tercih meselesi tabi bütçe varsa herşey mümkün.

RX 580, 5 sene daha götürür mü? Ne diyorsun sen bu sene son yılı. Gelecek yıl güçlü AAA oyunlar asla keyif vermeyecek. 60FPS bile tuttaramıyor artık üzgünüm.

RX 500 serisi 2017'de çıkmış zaten 5 yılı doldurmuş bir kart. 5 sene daha gidecek diyorsun anlamadım gitti.

Sürekli güncel oyun oynanacaksa paraya kıyılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…