RX 580'in kronik sorunları nelerdir?

Enzo St. John

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD
Isınma sorunu dışında ben de bir sorun yaşamadım henüz. Onu da kendi fan ayarlarımla aşağı yukarı çözdüm.

Bende merak ettim şimdi WattMan harici ne gibi bir sorunu var?
Benim de bir sürü 500 serisi kullanan arkadaşım var biri daha WattMan'ın ne olduğunu bilmiyor hiçbir sorunla karşılaşmamış.

RX 590 hariç pek sorunlu değiller ama 6 yıllık kartlar oldukları için çok sorun çıkarıyorlar. Çoğu mining çıkışlı ve uzun süreli yapıyorlar. Ayrıca WattMan vb. sorunlar var bu kartlarda. RX 500 serisi karta sahip olup, çok sorun yaşadığı için kart değiştiren bir çok arkadaşa ekran kartı önerisi yaptım. Alınmaz artık. NVIDIA fanboyu değilim ama bu kartların sorunlu olduğunu kabul etmeliyiz.

Hocam 6 yıllık kartlar. Zaten 0 bulunmaz hepsi 2. El çoğunlukla mining yapılmış kartlar. 50 bin saat çalışan kart illa sorun çıkartır. O sıralamada hala iyi sonuçlar çıkarmış. AMD'nin elini öpüyorum ve sizi doğru buluyorum. İyi geceler mutlu seçimler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…