RX 580'li sistem Red Dead Redemption 2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Joel.Miller

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Team T-Force Vulcan Z 8GB 2666MHz DDR4 Ram 2 tane
Ekran kartı
Sapphire Pulse AMD Radeon RX580 4GB 256Bit GDDR5
Anakart
Asus Prime B460M-K Intel B460 DDR4 2933 MHz Lga120
İşlemci
Intel Core I5 10600KF LGA1200
Bilgisayarım Red Dead Redemption 2 kaldırır mı? YouTube'dan baktım bir kere de YouTube'dan bakıp Cyberpunk almıştım FSR olmasa 50 FPS oynayacaktım o yüzden YT'ye güvenim yok. Bir de size sorayım dedim.

Bilgisayarım Red Dead Redemption 2 kaldırır mı? YouTube'dan baktım bir kere de YouTube'dan bakıp Cyberpunk almıştım FSR olmasa 50 FPS oynayacaktım o yüzden YT'ye güvenim yok. Bir de size sorayım dedim.
Kaldırır. 1080p high ayarlarda akıcı oynatır diye düşünüyorum.

Orta-yüksek ayarlarda oynatır.

Hocam YTdeki kişilere inanmayın 2K medium-Low karışık ayarlarda 60 70 arası aliyordum.

Orta yüksek ayarda 70 80 FPS alırsınız diye düşünüyorum (oyunu hiç oynamadım o yüzden pek bilmiyorum tahminim)

Highta 40 50 60 FPS arasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…