RX 580'li sistem vs RTX 5050'li sistem

@Uzumaki.Naruto reis 4060'lı sistemlere de baktımda bütçeyi aşıyor RX 580 ile 5050 sistemler uygun normalde 25k içinde 5050 bile yoktu İtopya 24K ya bir sistem çıkarmış daha yeni o yüzden mantıklı olan seçim RX 580e 23K vermek yerine 5050 ya bence. Ama 4060 alabilirsem 4060'lı bir sistem alırım.

@ioybs Normalde 20.000TL'idi sistem zam geldi 23 yaptılar sonra bende dedim bu sisteme bu kadar para verilmez daha çok araştırdım 20-25k ya full RX 580'li sistemler vardı sonra İtopya yeni bir sistem getirmiş 24K ya 5050'li o daha mantıklı geliyor bana şu an.

@polokral3846 Reis rx 580'li sisteminde eski 5050'nin de nesiline göre kötü olduğunu biliyorum bütçe bu kadar 25k ya kadar çıkabiliyorum 25k ya da 5050'li sistem var maximum RX 580 yerine 5050 daha mantıklıdır diye düşünüyorum.

kanka bence 5050 ye para verme çünkü 3060 ti gibi eski bir kat ondan kat kat daha güçlü

@He stole my money anladım hocam teşekkürler.

@Uzumaki.Naruto vallahi reis bütçe böyle hazır sistemlerde 3060 falan yok o yüzden yani PC güçlendirmem lazım şu anki PC o kadar eskidiki 2018 de falan almıştım o zamanlar iyiydi şu an Google'da bile kasıyor. Toplama yapınca çok daha pahalı oluyor anca 2. el bir toplama yapacağım o da olmaz.

Bana kalırsa tek tek dizin sistem. Tum parçaları sifir alip ekran kartini ikinci el tercih edebilirsiniz bu bütçede.

@Squu Bunun hakkındada bir araştırma yapayım hocam ekran kartı hariç geri kalanı sıfır yapıp bakalım ne kadar tutuyor mantıklı bir fiyat oluyorsa öyle de olabilir.

anladım hocam o zaman 5050 yerine 4060 almayı düşünün yinede

@Uzumaki.Naruto Bu 5050 liyi niye bu kadar kötülüyorlar acaba internetten testlerine falan baktım mavi tikli kanallarda aslında iyi değerler alıyor bana göre sistem.

@Squu Reis 2. elden bile yapınca pahalı oluyor ya 7500F sıfır 6.5k 4060 2. el 10.5k PSU 2.5 RAM 3 falan derken geri kalanlarla beraber 27-28k yı buluyor ve hatta geçiyor bile olabilir.

Son düzenleme:
@Uzumaki.Naruto Bu 5050 liyi niye bu kadar kötülüyorlar acaba internetten testlerine falan baktım mavi tikli kanallarda aslında iyi değerler alıyor bana göre sistem.
aslında kötüleme sebebimiz kendinden önceki nesillerdeki kartların bile kendisinden daha iyi olması ve fiyatı hak ettiğinden bayağı fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…