CS, LoL veya Valorant gibi oyunlar oynayacaksan yeterli olur. Başka oyunlar oynuyorum ve ileride ekran kartını güncellerim dersen 240Hz monitör al bence. Ha yok PUBG tarzı oyunlar oynarım ve ekran kartını güncellemem dersen 140Hz monitör alman daha sağlıklı olacaktır.
Yani ben mesela CS GO'ya gireceğim ayarları 240 hz'de kullanacağım,Ama Pubg oynayacağım zaman 165hz ayarlarında oynayacağım.Sanırım böyle yapacağım belki ileride Ekran Kartını yenilersem işime çok yarayabilir. Teşekkürler
CS, LoL veya Valorant gibi oyunlar oynayacaksan yeterli olur. Başka oyunlar oynuyorum ve ileride ekran kartını güncellerim dersen 240Hz monitör al bence. Ha yok PUBG tarzı oyunlar oynarım ve ekran kartını güncellemem dersen 140Hz monitör alman daha sağlıklı olacaktır.
Evet ama uzun süreli kullanım açısından sağlıklı oldu bence ileride ekran kartı değişirsem monitör yenilemek zorunda kalmam diye düşünüyorum.Çok sağ olun ilginiz için
Yani ben mesela CS:GO'ya gireceğim ayarları 240 Hz'de kullanacağım, ama PUBG oynayacağım zaman 165Hz ayarlarında oynayacağım. Sanırım böyle yapacağım belki ileride ekran kartını yenilersem işime çok yarayabilir. Teşekkürler
Hayırlı olsun bu arada. Monitörün ayarlarını değiştirmenize gerek yok diye biliyorum 240Hz kalması daha iyi 165 FPS üstüne çıkarsan 165Hz limitinden dolayı o performansı alamazsın.