RX 590 8 GB alınır mı?

WhiteRanger

Decapat
Daha fazla  
https://shbd.io/s/ACaW2QKn bulduğum kart bu. Benim şu anki ekran kartım RX 6500XT. 2400e anlaşırız gibi gözüküyor sizce alınır mı? RX 6500XT'den geçersem bir fark yaratır mı?

Neden? Vram yüzünden dersen, 8gb bile günümüz için yeterli değil zaten.

Reis azıcık bir fark yaratır ama 8yıllık ekran kartı oynadığın oyuna bağlı 3FPS 15FPS arası fark alırsın ama önermem ben şahsen.

Peki benim ekran kartım kaç TL'ye satılabilir? Üstüne 2-3 bin TL koyarsam nasıl bir kart alabilirim?

Böyle birşey yaparsam nasıl bir kart alabilirim peki?
7600 veya 6700 gibi bir kart alınabilir. Biraz daha ekleyip, Nvidia kısmına yönelmek bana daha iyi geliyor.

Peki benim ekran kartım kaç TL'ye satılabilir? Üstüne 2-3 bin TL koyarsam nasıl bir kart alabilirim?

Böyle bir şey yaparsam nasıl bir kart alabilirim peki?

Ortalaması 4K ya satılıyor 2. elleri. Üstüne 3.5k-4K koyup RX 6700 XT çözebilirsin belki de. Önerim RX 6700 XT ya da 6800 XT olacaktır.
3070 bulabilirsin 7K civarıydı en son 2. elleri seçim senin bunların performansı birbirine yakın kartlar 3060'lara bulaşma hiç.
Senin amacın ne ona göre öneride bulunalım sadece yükseltmek istiyorsan yukarıdakiler iyi bir yükseltme olacaktır ama işlemcin ne anakartın. PSU kaç W bunları kurtarırmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…