RX 590 8 GB alınır mı?

Ortalaması 4K ya satılıyor 2. elleri. Üstüne 3.5k-4K koyup RX 6700 XT çözebilirsin belki de. Önerim RX 6700 XT ya da 6800 XT olacaktır.
3070 bulabilirsin 7K civarıydı en son 2. elleri seçim senin bunların performansı birbirine yakın kartlar 3060'lara bulaşma hiç.
Senin amacın ne ona göre öneride bulunalım sadece yükseltmek istiyorsan yukarıdakiler iyi bir yükseltme olacaktır ama işlemcin ne anakartın. PSU kaç W bunları kurtarırmı.
İşlemcimi i5 12400f yapacağım Allah nasip ederse.

Neden hocam rx 590 a 8 gb fazla günümüz oyunları bu ekran kartıyla 8 gb dan fazla vram kullanmıyor. 4060 için de ideal 8 gb mesela.
Fiyatı ucuz geldi.

Kral 2000 serisi mining serisi komple ben sana diyeyim için rahat ederse al kullan ama mining yapılmamış kart zor çıkar aradan 3070'de öyle.
YouTube'dan performans farkını izle ona göre kararını ver sen 4060a bulaşmada bütçen zaten 10kya dayanır kötü F/P performans için.
RX 6700 XT 6800 XT falan bakabilirsin 3070'de kötü kart değil halen. Diyorsan ben 10k ya dayıyacağım bütçemi Arc B580 sıfırını alabilirsin bu kartlarla kısmen aynı performansı veriyor ileride daha da güçlü olacaktır driverlarla.

Hocam artık 8gb 1080p için bile sınırda. Son çıkan Indiana Jones 11gb vram kullanıyor.
Hocam gelecekte çıkan oyunları ultrada oynatmayacak zaten rtx 4060 ayatları kısinca vram kullanımı da azalacak. Indiana jones şu an da bana kalırsa kendileri becerememiş eski oyunlarla karsastirdigimizda teknoloji ve grafik açısından bir yenilik barındırmıyor.

Bütçem cok zorlayamam ya büyük ihtimal 6700 XT alacağım.
İyi tercih.

Bütçem cok zorlayamam ya büyük ihtimal 6700 XT alacağım.
İyi tercih.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı