RX 590 Crossfire vs RX5700 XT

Bartu41

Centipat
Benim elimde RX590 var. Yazın RX5700 XT geçiş mi yapmalıyım yoksa Crossfire mi yapmalıyım?

Ve Crossfire yapacağım zaman elektrik faturasında tam olarak ne kadar bir artış olur?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crossfire desteği artık çoğu oyunda yok, RX 5700XT gibi bir kart alma şansınız var iken CF saçma ve pahalı olacaktır.

İki ekran kartı kullanmanın oyunlarda çok fazla bir performansa katkısı yok artık. Elektrik faturasına da bayağı bir etkisi olur diye tahmin ediyorum. En mantıklısı RX 5700 XT almanız olur.
Teşekkürler
İki ekran kartı kullanmanın oyunlarda çok fazla bir performansa katkısı yok artık. Elektrik faturasına da bayağı bir etkisi olur diye tahmin ediyorum. En mantıklısı RX 5700 XT almanız olur.
Benim ryzen 5 2600 işlemcim var rx 5700xt için yeterli olur mu?

Evet, işlemciniz yeterli olacaktır. Ama PSU'nuz yeterli olur mu bilemiyorum. RX 5700 XT için minimum 600W PSU öneriliyor. PSU'nuzun marka ve modeli nedir?

bütün herkez söylüyor dostum bunu zaten tek ekran kartı alın güçlü alın slı ve crossfire sadece parası bol olup tercih seçeneği olanlar için bir şey başka bir şey değil

@Bartu41 ekran kartını almadan önce PSU değiştirmenizi öneririm. Powerboost, Gamepower gibi Çin işi, kalitesiz markaları önermiyoruz. Marka ve model olarak Sharkoon SHP650 V2, Corsair VS650, Cooler Master MWE White 650W gibi modellere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…