Cemil1973 Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 153 Çözümler 3 27 Mayıs 2020 #11 Lee Yubin dedi: Görev yöneticisini açınca ne demek onu anlayamadım. Görev yöneticisini normal arka planda açık bırakınca FPS düzeliyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle.
Lee Yubin dedi: Görev yöneticisini açınca ne demek onu anlayamadım. Görev yöneticisini normal arka planda açık bırakınca FPS düzeliyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Mayıs 2020 #12 Cemil1973 dedi: Evet aynen öyle. Genişletmek için tıkla... :d ilginç. Bence bi temiz windows kurulumu yapın.
Cemil1973 dedi: Evet aynen öyle. Genişletmek için tıkla... :d ilginç. Bence bi temiz windows kurulumu yapın.
Cemil1973 Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 153 Çözümler 3 27 Mayıs 2020 #13 Lee Yubin dedi: :d ilginç. Bence bir temiz Windows kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Ben PC'ye res atmıştım ondan önce de bu sorun vardı şimdi de var ama PC'ye bir virüs taraması yaptırdım 360 Security'de yokken ESET'te virüs çıktı onları temizledim bir sorun yok şu an eğer olursa yazarım.
Lee Yubin dedi: :d ilginç. Bence bir temiz Windows kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Ben PC'ye res atmıştım ondan önce de bu sorun vardı şimdi de var ama PC'ye bir virüs taraması yaptırdım 360 Security'de yokken ESET'te virüs çıktı onları temizledim bir sorun yok şu an eğer olursa yazarım.