RX 590 Değerleri nasıl?

fikofako

Kilopat
Watt değerini 155-160W'den 110'lara düşürmeyi başardım ancak hala MH/s biraz düşük. RX590 Pulse modelini kullanıyorum. Mininge uygun ayar önerileriniz varsa benimle paylaşır mısınız?

sdsdsdsd.png

fddffd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam VRAM frekansını fullemeniz gerek daha fazla MH/s değeri alabilmek için. Ayrıca voltajı da biraz düşürebilirsiniz, ısınmayı engeller.
fdfddffd.png
chgcghhgchk.png

Dediklerinizi yaptım ancak 110W'den 140'a tekrar çıktı ve MH/s değeri hiç stabil değil 21 22 23 24 25 arasında sürekli sallanıyor
İki gün önce Technopat Sosyal'de bir arkadaş 27 28 MH/s değerlerine çıkıp 87W'a kadar indirmişti. Ancak benim kartımda olmuyor üzücü

Eki Görüntüle 866729Eki Görüntüle 866735
Dediklerinizi yaptım ancak 110W'den 140'a tekrar çıktı ve MH/s değeri hiç stabil değil 21 22 23 24 25 arasında sürekli sallanıyor
İki gün önce Technopat Sosyal'de bir arkadaş 27 28 MH/s değerlerine çıkıp 87W'a kadar indirmişti. Ancak benim kartımda olmuyor üzücü
Silikon kalitesi farkı var demek ki, yapacak bir şey yok. Deneme yanılma ile belki biraz daha düşürebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı