CAROTID Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 Selam, bilgisayarım Warzone oynarken bir anda kapandı. Bir süre kapalı bıraktıktan sonra tekrar açtım oyuna tekrar girdim 30 -45 dk sonra kasamın sıcak olduğunu fark ettim. Bilgisayarımın değerleri bunlar. Sizce normal mi? Dosya Ekleri 1.png 136,5 KB · Görüntüleme: 68 Screenshot_22.png 38,3 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2023
Selam, bilgisayarım Warzone oynarken bir anda kapandı. Bir süre kapalı bıraktıktan sonra tekrar açtım oyuna tekrar girdim 30 -45 dk sonra kasamın sıcak olduğunu fark ettim. Bilgisayarımın değerleri bunlar. Sizce normal mi?
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 27 Mart 2023 #2 Bu değerler bilgisayar boşta olan değerler mi? Boşta ise değerler normal değil. Oyunlarda kaç derece oluyor kart.
Bu değerler bilgisayar boşta olan değerler mi? Boşta ise değerler normal değil. Oyunlarda kaç derece oluyor kart.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 Bu değerler boşta mı? yük altında mı?
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 4 27 Mart 2023 #4 Yükteyse normal, boştaysa normal değil.
CAROTID Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #5 SARAÇLI dedi: Bu değerler bilgisayar boşta olan değerler mi? Boşta ise değerler normal değil. Oyunlarda kaç derece oluyor kart. Genişletmek için tıkla... 78 falan nexpugnable dedi: Bu değerler boşta mı? yük altında mı? Genişletmek için tıkla... boşta nexpugnable dedi: Bu değerler boşta mı? yük altında mı? Genişletmek için tıkla... boşta
SARAÇLI dedi: Bu değerler bilgisayar boşta olan değerler mi? Boşta ise değerler normal değil. Oyunlarda kaç derece oluyor kart. Genişletmek için tıkla... 78 falan nexpugnable dedi: Bu değerler boşta mı? yük altında mı? Genişletmek için tıkla... boşta nexpugnable dedi: Bu değerler boşta mı? yük altında mı? Genişletmek için tıkla... boşta