ordan denedim en güncel sürüm dediAMD Radeon Software yazılımından sağ üst köşede 'Sürücü ve Yazılım' adlı kutucukta kullandığınız Driver sürümü ve yeni Driver sürümünü yazar. Hemen altında 'Güncelle' butonuna tıkladığınızda indirip kurmaya başlar.
Tercih edilen yazılım sürümünü "Önerilen+İsteğe bağlı" olarak değiştirin.ordan denedim en güncel sürüm dedi
Selam hocam hala RX 590 FATBOY'mu kullanıyorsun.https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-590 Buradan indirip kurabilirsiniz. Tavsiyem DDU programı kullanarak şu an yüklü olan sürümü kaldırıp, attığım siteden 20.8.1 indirip kurabilirsiniz. Veya Radeon programından direkt olarak 20.8.1 sürümüne güncelleyebilirsiniz.
Evet kullanıyorum.Selam hocam hala RX 590 FATBOY'mu kullanıyorsun.
Evet kullanıyorum.
Bence yeni bir konu açmanız daha iyi olacaktır. Yeni konu açtığınız vakit bu şekilde sistem özelliklerinizi de belirtin. PSU marka modelini de belirtin. Ayrıca mavi ekran hatası da almışsınız. Açtığınız konuda minidumb klasörünü de paylaşırsanız mavi ekran hataları konusunda bilgili kişilerde yardımcı olacaktır. Benim yaşadığım problem oyunlarda veya sistem boşta iken siyah ekran hatası ve oyunlarda reset problemiydi. Sanırım siz ekran kartının sürücüsünü yüklerken bir sıkıntı yaşıyorsunuz. Mavi ekran hatalarının donanımsal bir hata olma olasılığı da var. Ayrıca tavsiyem yeni de almışsınız ekran kartını iade edin direkt.Şöyle bir problem yaşıyorum kardeşim bilgin varsa bir el ATI ver
Yaklaşık 1 hafta önce topladığım bilgisayarım da oyun oynarken bir anda dondu kaldı, reset attım bilgisayar açılışta "pin veya şifre" giriş ekranında dondu ve siyah ekran olup gidip gelmeye başladı, kendimce araştırdığımda ekran kartı güncelleme problemi olduğunu anladım fakat DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kurdum bu seferde ekran kartı yüklemesinde problem yaşamaya başladım, yaptığım işlemleri aşağıda sıralıyorum.
- Bilgisayarıma format attım daha sonra tekrar denedim olmadı.
- DDU ile güvenli modda bütün sürücülerini kaldırdım ekran kartının eski sürümlerini denedim " sürücü yüklenirken siyah ekran da kaldı"
- Tekrar format attım temiz kurulum yaptım "SSD'yi komple biçimlendirdim" fakat yine ekran kartı sürücüsünü yüklerken problem yaşadım siyah ekran gidip gelmeye başladı.
Daha sonra mavi ekran hatası aldım ve PC kendini resetleyip durdu.
Lütfen konu ile alakalı yardımcı olmanızı istiyorum sinirlerim cidden çok bozuldu.
Sistem bilgisi.
Ryzen 5 3600 işlemci.
480 GB SSD - James Donkey.
16 GB RAM 3200 MHz Team t-Force Vulcan.
650 80+ güç kaynağı.
24" 144 MHz James Donkey monitör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.