RX 590 Ekran kartının eğik durması

Kynsia

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Estudiante
Ekran kartım kasaya takılıyken sağ kısmının biraz eğik olduğunu fark ettim. Herhangi bir düşme, çarpma olmadı. Bu eğikliğin uzun veya kısa vadede bir zararı olur mu?

Not : Sistemimin tam özellikleri imzamda mevcut.

Kartı tamamen söküp bir ucundan diğerine bir yamukluk var mı diye bakabilirsiniz aynı telefonlarda yapıldığı gibi. Eğer yamukluk yoksa soketten kaynaklı olabilir. Kasaya montajında vidayı çok aşırı sıkmamaya çalışın.

Şuan ekran kartını çıkarıp dediğinizi yaptım, gördüğüm kadarıyla kartta bir yamulma yok. Siz ne dersiniz?
Şuan ekran kartını çıkarıp dediğinizi yaptım, gördüğüm kadarıyla kartta bir yamulma yok. Siz ne dersiniz?

Sorun yok. Normaldir. Plastik kelepçe ile yukarıdan bi yere asıp yükü alabilirsin.

Ekran kartı destek aparatı kullanabilirsiniz.

Hava akışını pek bozmayacak bir destek aparatı öneriniz var mı?

Dosya Ekleri

• A1BC64D9-7D60-4C4A-A7B2-47F1E591FBE4.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 171
  • 98FACCB3-7A66-44C1-8A38-B825115217B3.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 155
  • D3E798A3-081A-4FBB-9027-F959976C9440.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
Kartta ve sokette herhangi bir problem göremedim. Kullanılan bileşenin ağırlığına bağlı olarak kart sokete oturduğunda hafif eğiliyor olabilir. Destek aparatı veya @CanerErgin 'in de dediği gibi plastik kelepçe ile kasaya bağlayarak eğilmeye sebep olan yükü azaltabilirsiniz.

Bir şey olmaz. Bence, takıntı yapmayın, bilgisayarınızın keyfini çıkarın.

Hava akışını pek bozmayacak bir destek aparatı öneriniz var mı?

Hiç kullanmadığım için spesifik bir model öneremem ama şu tarz bir şey işinizi görür diye düşünüyorum;

Ben kendi kartımı plastik cırt kelepçe ile 24 pin kabloya astım. Zaten ekran kartının uç kısmında delik var, ordan geçirip asın. Kafanıza da takmayın normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…