Ekran kartım kasaya takılıyken sağ kısmının biraz eğik olduğunu fark ettim. Herhangi bir düşme, çarpma olmadı. Bu eğikliğin uzun veya kısa vadede bir zararı olur mu?
Kartı tamamen söküp bir ucundan diğerine bir yamukluk var mı diye bakabilirsiniz aynı telefonlarda yapıldığı gibi. Eğer yamukluk yoksa soketten kaynaklı olabilir. Kasaya montajında vidayı çok aşırı sıkmamaya çalışın.
Kartı tamamen söküp bir ucundan diğerine bir yamukluk var mı diye bakabilirsiniz aynı telefonlarda yapıldığı gibi. Eğer yamukluk yoksa soketten kaynaklı olabilir. Kasaya montajında vidayı çok aşırı sıkmamaya çalışın.
Kartta ve sokette herhangi bir problem göremedim. Kullanılan bileşenin ağırlığına bağlı olarak kart sokete oturduğunda hafif eğiliyor olabilir. Destek aparatı veya @CanerErgin 'in de dediği gibi plastik kelepçe ile kasaya bağlayarak eğilmeye sebep olan yükü azaltabilirsiniz.
Ben kendi kartımı plastik cırt kelepçe ile 24 pin kabloya astım. Zaten ekran kartının uç kısmında delik var, ordan geçirip asın. Kafanıza da takmayın normal