Yeni almış oldugum toplama bılgısayarımın tum kurulumlarını gerceklestırdım. İtopyadan almıs oldugum DADG2 sıstemınde ekran kartı drıverlarını yukledıkten sonra her sey normal calısmaya devam ederken ekran kartı fanlarının calısmadıgını farkettım. Bunu nasıl duzeltebılırım? Yoksa bu drıverın yapmıs oldugu bır sey mıdır? Yanı ekran kartı belırlı bır sıcaklıga gelmeden fanları aktıve olmuyor mu?
Ekran kartının belli bir sıcaklığa gelene kadar fanlar çalışmaz. Grafik kalitesi iyi olan bir oyuna girip 10-15 dakika oyun oynayın ve tekrar kontrol edin.
35-40 dereceden sonra fanlar dönmeye başlar. Eğer fanların dönmediğini düşünüyorsanız bu yazılımı ( Afterburner ) indirip fanalrı otomatikten manuele alın.
35-40 dereceden sonra fanlar dönmeye başlar. Eğer fanların dönmediğini düşünüyorsanız bu yazılımı ( Afterburner ) indirip fanalrı otomatikten manuele alın.
Yanlış bilgilendirme! Ben hiç görmedim 35-40'ta döndüğünü benim kart 55'te başlıyor zaten ortalama kartlar 60 derecede başlıyor dönmeye yanlış bilgilendirmeyiniz lütfen.
Yanlış bilgilendirme! Ben hiç görmedim 35-40'ta döndüğünü benim kart 55'te başlıyor zaten ortalama kartlar 60 derecede başlıyor dönmeye yanlış bilgilendirmeyiniz lütfen.