RX 590 için en ideal mining ayarları

Peki tek 1 sorum daha olacak ve son olacak sıcaklığı nasıl 53 yaptın.

Kasam hava alıyor, bir de Şubat'ta açmışım konuyu mevsimin de etkisi vardır. 53 derecede %36 fan hızında çalışıyormuş. Ayarlayabilirsiniz MSI Afterburner'dan fan hızını da.
İyi sabırlısın ha

İyi sabırlısın ha

Sadece soru sordum istemezse cevaplamazdı neden böyle diyorsun.
Kasam hava alıyor, bir de şubat'ta açmışım konuyu mevsimin de etkisi vardır. 53 derecede %36 fan hızında çalışıyormuş. Ayarlayabilirsiniz MSI Afterburner'dan fan hızını da.

Arada bilgisayar beyaz ekran veriyor seni de sıkmış gibi oldum ama daha yeni başladım yani ne yapabilirim beyaz ekran çıkıp kapanmaması için bu arada modelim Nitro +
Kasam hava alıyor, bir de şubat'ta açmışım konuyu mevsimin de etkisi vardır. 53 derecede %36 fan hızında çalışıyormuş. Ayarlayabilirsiniz MSI Afterburner'dan fan hızını da.

Arada bilgisayar beyaz ekran veriyor seni de sıkmış gibi oldum ama daha yeni başladım yani ne yapabilirim beyaz ekran çıkıp kapanmaması için bu arada modelim Nitro +

Son düzenleme:
Ayarları değiştirmen lazım demek ki. Her kartta aynı ayarlar stabil olmuyor. Kendin biraz değerlerle oynayarak doğru ayarı bulman lazım.

Benim soruma da cevap veren olur mu
Benim kartlar rx 580 8gb, ortalama 29-30 mh/s eth. değeri var ancak kartlardan biri (Asrock rx 580 8gb) 22 mh/s yapıyor, bios hariç ne yaptıysam yükseltemedim hashrate değerini, bios da riskli olduğundan ve tam bilmediğimden yapmak istemedim, bununla ilgili tavsiyesi olan varsa memnuniyetle okurum

Msi Afterburner ile yazdığınız ayarları birebir yaptım 22 mh/s alıyorken 26 mh/s civarlarına yükseldi. Sadece memory clock en sona çektiğimde 2200 seviyelerine geldi. 2315e yükseltemedim. Daha fazla ne yapabilirim ? Ekran kartına çok zarar vermeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…