RX 590 ile Assassin's Creed Valhala oynanır mı?

Kerim Acun

Centipat
Selamlar benim bir sorum olacaktı aşağıda yazmış olduğum sistemle yeni çıkan Assasin's Creed oyunu oynanır mı oynanırsa hangi ayarlar?
RX 590 s. E.
R5 2600.
X370 anakart.
16 GB DDR4 RAM.
480 GB SSD.
2 TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırır vallaha 😄

1.png

Bunu şu an itibariyle kimse bilemez. Sistem gereksinimleri belli olmadı. Ancak hiçbir firma oyunlarını en üst seviye ekran kartlarına göre optimize etmez. Mutlaka Custom ayarlar dahilinde oyunu belirli bir seviyede oynarsınız ama optimizasyon işi Ubisoft'un favori özelliği değildir, not düşeyim 😅

RX590 gibi bir kartla bile oynanmayacak şekilde çıkarsa bu oyun Ubisoft çok küfür yer, muhtemelen oynatacaktır. Ancak hangi ayarlarda nasıl oynanacağı sistem gereksinimleri açıklansa dahi bilinemez. Oyunun çıkmasını bekleyin.

Yukardaki ilk yorumda arkadaşın belirttiği sistem gereksinimlerini de ciddiye almayın. "Predicted" yani "Tahmin edilen" yazıyor, gerçekçiliği yok yalnızca tahmin.

Selamlar benim bir sorum olacaktı aşağıda yazmış olduğum sistemle yeni çıkan Assasin's Creed oyunu oynanır mı oynanırsa hangi ayarlar?
RX 590 s. E.
R5 2600.
X370 anakart.
16 GB DDR4 RAM.
480 GB SSD.
2 TB HDD.

Hocam GTX 1050 ile düşük ayarlarda Odyssey bitirmiştim. Oynanabilecek düzeyde fps de alıyordum. RX 590'ın çok daha iyi bir kart olduğunu düşününce ben oynanabileceği kanaatindeyim. Ancak diğer arkadaşların da dediği gibi henüz bunu konuşmak için çok erken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı