A Arthur_ Morgan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 262 20 Aralık 2020 #21 Konu dışı ama yama ne zamana gelir cahilim ben
ShitShotTR Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 351 Çözümler 3 20 Aralık 2020 #22 Arthur_ Morgan dedi: Konu dışı ama yama ne zamana gelir cahilim ben Genişletmek için tıkla... Türkçe yamadan mı bahsediyorsunuz?
Arthur_ Morgan dedi: Konu dışı ama yama ne zamana gelir cahilim ben Genişletmek için tıkla... Türkçe yamadan mı bahsediyorsunuz?
A Arthur_ Morgan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 262 20 Aralık 2020 #23 ShitShotTR dedi: Türkçe yamadan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet geçen baya bütük bir çalışma vardı ama sanırım iptal edildi yama ne zamana çıkar düzgün bir Türkçe yama
ShitShotTR dedi: Türkçe yamadan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet geçen baya bütük bir çalışma vardı ama sanırım iptal edildi yama ne zamana çıkar düzgün bir Türkçe yama
ShitShotTR Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 351 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #24 Arthur_ Morgan dedi: Evet geçen baya bütük bir çalışma vardı ama sanırım iptal edildi yama ne zamana çıkar düzgün bir Türkçe yama Genişletmek için tıkla... O yama tekrar yapılmaya başlandı. Bir kaç aya tamamını hallederler. İlk bölümünü çevirmişlerdi.
Arthur_ Morgan dedi: Evet geçen baya bütük bir çalışma vardı ama sanırım iptal edildi yama ne zamana çıkar düzgün bir Türkçe yama Genişletmek için tıkla... O yama tekrar yapılmaya başlandı. Bir kaç aya tamamını hallederler. İlk bölümünü çevirmişlerdi.
A Arthur_ Morgan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 262 21 Aralık 2020 #25 ShitShotTR dedi: O yama tekrar yapılmaya başlandı. Bir kaç aya tamamını hallederler. İlk bölümünü çevirmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Link atarmısınız takip etmek istiyorum yamayı
ShitShotTR dedi: O yama tekrar yapılmaya başlandı. Bir kaç aya tamamını hallederler. İlk bölümünü çevirmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Link atarmısınız takip etmek istiyorum yamayı
baran istanbullu Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #26 ShitShotTR dedi: 1600 bu tür oyunlar için biraz zayıf kalıyor. YouTube'ta araştır, aynı değerler değilse RAM doluluk oranına bak. Depolama alanını kontrol et. Sürücüleri güncelle. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel 16 GB RAM'in 12'si kullanılıyor bir tek işlemci kurtarmıyor herhalde.
ShitShotTR dedi: 1600 bu tür oyunlar için biraz zayıf kalıyor. YouTube'ta araştır, aynı değerler değilse RAM doluluk oranına bak. Depolama alanını kontrol et. Sürücüleri güncelle. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel 16 GB RAM'in 12'si kullanılıyor bir tek işlemci kurtarmıyor herhalde.