Verdiğiniz değerlerin ne işe yaradığını bilmiyorum ne yazık ki, basitçe açıklar mısınız?
Bir de bir şey daha soracağım: Hiçbir şey yapmasam bile mevcut RAM'ime aynı 2x4 RAM eklesem ve 16'ya çıkarmış olsam, yine performans artışı görür müyüm oyunlarda? Özellikle open-world olanlarda?
RAM'lerde MHz hız oluyor 3200 olan bir tık daha hızlı fakat 3000 MHz olanla aralarında 68 TL fark var, DDR4 platformu RAM alacaksanız 3000 MHz olan RAM'den 2 adet almanızı öneririm , eğer kendi anakartınıza uygun ram alıcaksanız almanızı önermiyorum ya komple sıfırlayın yada hiç almayın.
Verdiğiniz değerlerin ne işe yaradığını bilmiyorum ne yazık ki, basitçe açıklar mısınız?
Bir de bir şey daha soracağım: Hiçbir şey yapmasam bile mevcut RAM'ime aynı 2x4 RAM eklesem ve 16'ya çıkarmış olsam, yine performans artışı görür müyüm oyunlarda? Özellikle open-world olanlarda?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...