gnabry361 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Arkada sadece Discord ve Opera'da 7 sekme açıkken böyle birden %99'lara çıkması normal midir?
fenopxy Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #2 Bitcoin mining virüs girmiş olabilir araştırmanı öneririm.
anonim99 Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 896 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 Radeon Software açık iken bende de böyle dalgalanma oluyor. Yazılımdan kaynaklanıyor olabilir. Kapatıp boşta görev yöneticisinden kontrol edin.
Radeon Software açık iken bende de böyle dalgalanma oluyor. Yazılımdan kaynaklanıyor olabilir. Kapatıp boşta görev yöneticisinden kontrol edin.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Mart 2021 #4 Driver ayarlarından Max performans yerine dengeliye alın var ise. Bir de 7 sekmede neler açık?
gnabry361 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 HackerMulayim dedi: Driver ayarlarından Max performans yerine dengeliye alın var ise. Bir de 7 sekmede neler açık? Genişletmek için tıkla... Instagram, Investing, Youtube, Binance, Technopat, Twitch ama arkadaşın kanalı tamamen boş, Google. Öyle bir panel bulamadım standartta profil olarak.
HackerMulayim dedi: Driver ayarlarından Max performans yerine dengeliye alın var ise. Bir de 7 sekmede neler açık? Genişletmek için tıkla... Instagram, Investing, Youtube, Binance, Technopat, Twitch ama arkadaşın kanalı tamamen boş, Google. Öyle bir panel bulamadım standartta profil olarak.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Mart 2021 #6 gnabry361 dedi: Instagram, ınvesting, YouTube, binance, Technopat, Twitch ama arkadaşın kanalı tamamen boş, Google. Öyle bir panel bulamadım standartta profil olarak. Genişletmek için tıkla... YouTube Instagram mesela bir video izledin sonra Google'ye döndün normal görünüyör.
gnabry361 dedi: Instagram, ınvesting, YouTube, binance, Technopat, Twitch ama arkadaşın kanalı tamamen boş, Google. Öyle bir panel bulamadım standartta profil olarak. Genişletmek için tıkla... YouTube Instagram mesela bir video izledin sonra Google'ye döndün normal görünüyör.
gnabry361 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #7 Instagram sadece dm'ler açık Youtube'da video izlemiştim ama üzerinden geçmişti HackerMulayim dedi: YouTube Instagram mesela bir video izledin sonra Google'ye döndün normal görünüyör. Genişletmek için tıkla... Ayrıca görev yöneticisinden bakınca tamamen stabil gözüküyor radeonda dalgalı olan anlarda bile stabil %10'larda.
Instagram sadece dm'ler açık Youtube'da video izlemiştim ama üzerinden geçmişti HackerMulayim dedi: YouTube Instagram mesela bir video izledin sonra Google'ye döndün normal görünüyör. Genişletmek için tıkla... Ayrıca görev yöneticisinden bakınca tamamen stabil gözüküyor radeonda dalgalı olan anlarda bile stabil %10'larda.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Mart 2021 #8 gnabry361 dedi: Instagram sadece Dm'ler açık YouTube'da video izlemiştim ama üzerinden geçmişti. Ayrıca görev yöneticisinden bakınca tamamen stabil gözüküyor Radeon'da dalgalı olan anlarda bile stabil %10'larda. Genişletmek için tıkla... Radeon Software sorunlu galiba içiniz rahat değilse format öneririm bir de antivirüs.
gnabry361 dedi: Instagram sadece Dm'ler açık YouTube'da video izlemiştim ama üzerinden geçmişti. Ayrıca görev yöneticisinden bakınca tamamen stabil gözüküyor Radeon'da dalgalı olan anlarda bile stabil %10'larda. Genişletmek için tıkla... Radeon Software sorunlu galiba içiniz rahat değilse format öneririm bir de antivirüs.