RX 590 kullanım yüzdesi çok dalgalanıyor

gnabry361

Hectopat
Daha fazla  
Arkada sadece Discord ve Opera'da 7 sekme açıkken böyle birden %99'lara çıkması normal midir?

Bitcoin mining virüs girmiş olabilir araştırmanı öneririm.

Radeon Software açık iken bende de böyle dalgalanma oluyor. Yazılımdan kaynaklanıyor olabilir. Kapatıp boşta görev yöneticisinden kontrol edin.

Driver ayarlarından Max performans yerine dengeliye alın var ise.
Bir de 7 sekmede neler açık?

Driver ayarlarından Max performans yerine dengeliye alın var ise.
Bir de 7 sekmede neler açık?
Instagram, Investing, Youtube, Binance, Technopat, Twitch ama arkadaşın kanalı tamamen boş, Google. Öyle bir panel bulamadım standartta profil olarak.

Instagram, ınvesting, YouTube, binance, Technopat, Twitch ama arkadaşın kanalı tamamen boş, Google. Öyle bir panel bulamadım standartta profil olarak.

YouTube Instagram mesela bir video izledin sonra Google'ye döndün normal görünüyör.

Instagram sadece dm'ler açık Youtube'da video izlemiştim ama üzerinden geçmişti
YouTube Instagram mesela bir video izledin sonra Google'ye döndün normal görünüyör.
Ayrıca görev yöneticisinden bakınca tamamen stabil gözüküyor radeonda dalgalı olan anlarda bile stabil %10'larda.

Instagram sadece Dm'ler açık YouTube'da video izlemiştim ama üzerinden geçmişti.

Ayrıca görev yöneticisinden bakınca tamamen stabil gözüküyor Radeon'da dalgalı olan anlarda bile stabil %10'larda.

Radeon Software sorunlu galiba içiniz rahat değilse format öneririm bir de antivirüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…