MSI 1650 Super Gaming X kullanıyorum. Memnunum bir problem olmadı İncehesap Gaming gecesinden 1530 TL'ye aldım. Gerçek performansını sanırım hiç göremeyeceğim. i5 660 ile kullanıyorum buna rağmen GTA 5'te çoğunlukla 40 FPS üstü alıyorum.
1572 liraya satın aldım n11.com üzerinden. Benim satıcımda ürün tükenmiş maalesef ama yine benzer fiyata bulunabilir. MSI GTX 1650 Super Ventus XS OC 4 GB modelin tam adı. Bu arada bu kart daha yeni olmasına rağmen gariba RX590'dan daha ucuz
Aslında haklı biliyor musun çünkü AMD fiyatına göre iyi performanslar veren bir firma eğer paran varsa NVIDIA ama eğer F/P ürün istersen AMD çok hoş bir firma + ben 5 yıldır AMD kullandım mis gibi firma.
Aslında haklı biliyor musun çünkü AMD fiyatına göre iyi performanslar veren bir firma eğer paran varsa NVIDIA ama eğer F/P ürün istersen AMD çok hoş bir firma + ben 5 yıldır AMD kullandım mis gibi firma.