RX 590 mı, RTX 2060 mı?

En iyi modellerden birisi, @HitCombo .
Hocam yaklaşık 2 aydır piyasayı takip ediyorum Vatandan %18 KDV indirimi ile Bütün Parçaları aldım diyebilirim Ryzen5 2600 Asus B450 TUF serisi Anakart Gskil 8gb 3000mz rgb ram Tosiba 240gb SSD ASTRO 650W 80PLUS POWER 4 ADET RGB LED FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA Dün de monitör aldım ASUS 21,5" VP228QG Full HD 1ms 75Hz FreeSync DP+HDMI+VGA+MM+VESA Gaming Monitör Tek Eksiğim Ekran kartı kaldı rx 590 ve rx580 arasında gidip geliyorum karar veremedim marka olarak Sapphire alıcam forumdaki neredeyse bütün konulara baktım çoğunluk marka olarak Sapphire'i tavsiye ediyor soğutması daha iyi iyimiş Model olarak karar vermedim ve nereden alıym ben dış rengi mavi olandan istiyorum sanırım RX 590 NITRO+ Special Edition ama RX 590 NITRO+ ile arasındaki fark ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim özel mesaj atmayı denedim fakat forumlara biraz yabancıyım nerden gönderildiğini bulamadım bu arkadaşın konusun altınada bu şekilde yorum yazdığım için kusura bakmayın iyi aksamlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı