RX 590 Model Önerisi

Daha fazla  
Elimde bulunan GTX960 4GB ekran kartını RX 590 ile değiştirmek istiyorum. Fakat hangi model performans ve sıcaklık bakımından iyidir kullanan arkadaşların tavsiyelerini almak istiyorum.

Sapphire Nitro+ modeli en iyi RX 590 modelidir ben şahsen kullanıyorum ve gayet memnunum.

Neden almazsın hacım veya önerin nedir?
AMD işlemci alırım ama ekran kartı almam yeni modeller için söylüyorum RX 570-RX 580 sosyal'de onlarca konu var bu kartların hatalarıyla yazılımlarını beğenmiyorum, eğer alacak olsam 1660 alırdım ısınma sorunu var buda kartın ömrünü azaltıyor, Nvidia iyi . 2.el sistem dizersem neden olmasın? Mesela o zaman RX 460, HD 7850, HD 7950 alırdım gayet uygun fiyatları var.

RX 590'dan alacağım performansı 1660'tan alamam bir de daha fazla para vereceğim bunu düşündüğümde de ve onca kullanan insan olduğu aklıma geldiğinde AMD daha mantıklı geliyor. Nvidiada kesin sorun yaşamıyorsun öyle de bir durum var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…