Bence bunu alana kadar c24g1 modelini alabilir arkadaş aradaki fiyat farkı 120 130 lira kadar düşük bir bütçe ve ayrıca c24g1 modelinin yanında itopya sitesi steelseries rival300s hediye ediyor ben aldım ve kullanıyorum çokta memnunum ve curved ekran c24g1 modelini şiddetle tavsiye ediyorum
AOC 2460PF. Kendim kullanıyorum 144 HZ ve 1 MS. 1080 tam bizim ekran kartlarına göre görüntüsü filan çok hoş, ekran aşağı yukarı hidrolik olarak çok kolay inip kalkıyor aynı zamanda dikey dahi dönebiliyor. Tavsiye ederim. Boyut olarakta büyük.
Curved severse arkadaş alabilir, ben curved almazdım. Önerdiğim monitör yeni çıktı ve tam bir f/p monitör, ayrıca İPS. Onu geçtim gayet güzel İPS ya da VA panel monitörler varken, TN panelin yüzüne bakılmaz.
Önemli olan senin nasıl oyunlar oynadığın. Eğer online, rekabetçi oyunlar oynuyorsan kesinlikle 144 Hz'nin altında bir monitör alma ama yok benim online ile işim olmaz tek kişilik oyunlar oynarım diyorsan Hz değerine çok fazla takılmadan panel kalitesine ve çözünürlüğüne bakarak bir tercih yapabilirsin.
Önemli olan senin nasıl oyunlar oynadığın. Eğer online, rekabetçi oyunlar oynuyorsan kesinlikle 144 Hz'nin altında bir monitör alma ama yok benim online ile işim olmaz tek kişilik oyunlar oynarım diyorsan Hz değerine çok fazla takılmadan panel kalitesine ve çözünürlüğüne bakarak bir tercih yapabilirsin.