RX 590 neden hiçbir yerde yok?

Brtg

Femtopat
Daha fazla  
RX 590 aradım ama her yerde stok yok ya da çok pahalı hiçbir yerde bulamıyorum. Bulsam da mavi var ben siyah modellerine bakıyorum şu an bulunamıyor. RX 580 mi daha mantıklı yoksa RX 590'ı her yerde aramak mı daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üretimi yok diye biliyorum sağlam kart da değil zaten.

RX 590'ın olmama sebebi fazla üretilmediği için elde olanlar dolaşıyor ve az olduğu için de olması gerektiğinden pahalı. Tam bütçe ve sistem bilgilerinizi verirseniz daha iyi öneri yapılabilir.

Az üretildi ve mining döneminde birçoğunun canını okudular, piyasada az var onlar da elden ele dolaşıyor kolay satılabilen ve aranan bir kart değil. 580 de kaliteli ve güçlü bir kart tercih edilebilir.

RX 500 serisinin üretiminin bitmiş olması lazım ve RX 500 satın alınınca sorun çıkarma ihtimali daha yüksek. GTX 1060 6 GB ya da GTX 1070 bakabilirsiniz. Daha sağlamdır en azından.

RX 500 serisinin üretiminin bitmiş olması lazım ve RX 500 satın alınınca sorun çıkarma ihtimali daha yüksek. GTX 1060 6 GB ya da GTX 1070 bakabilirsiniz. Daha sağlamdır en azından.
Hocam ayrıca o dönemin AMD üretimi RX serisi kartlarda, ısınma ve ısınma sonucu donanım zararı sorunları olduğunu hatırlıyorum. Yanılmıyorumdur diye düşünüyorum.

@Strow, doğrudur da gene de kesin konuşmamak lazım. Bunu zamanında kronik sorunu olduğu adı altında belirttiğim için uyarı almıştım. Kesin konuşmamak gerekiyormuş. Net yorum: Tavsiye edebileceğim kart değil.

İzoly resmi satıcısı RX 580 kartı 0 olarak satıyor benim bildiğim RX 550/560/580 0 olarak bulunuyor 570 ve 590 piyasada yok.
(Bu arada arkadaş satın alsın diye değil sıfırı piyasada hala var diye linkleri atıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…