RX 590 Nitro+ 2700 TL'ye mantıklı mı?

revolutionx

Femtopat
Daha fazla  
Dostlarım öncelikle merhaba. Konuya bu saatte bakan arkadaşlarıma da iyi geceler dileyerek başlıyorum.

İkinci sistemimi toplamak amaçlı düşük bütçeli ama fiyat performansı yakalamak adına sarı sitede uzunca bir süre gezdim ve bir kart buldum. Kartı pazarlıkla 2700 TL'ye anlaştım. Kart Sapphire RX 590 Nitro+ 8 GB GDDR5 modeli. Sizce bu kart fiyatını hak eder mi? Ne dersiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2700 TL'ye on numara kart bence.

RX 570/580/590 kartlar Mining'te çok kullanılan kartlardır. Bu kadar ucuz olma sebebi bu olabilir iyice kontrol et ya da soruştur kart sahibine bu konu hakkında.

Miningsiz çıkma ihtimali yok zaten bu tür kartların arkadaş bunu bilerek alıyordur diye düşünüyorum.

Mining olması önemli değil dediğiniz gibi yapılmış olmaması düşük ihtimal. Ki yapılmasa dahi kart çok eski bir kart pektabi yorulmuş bir kart olması doğaldır. Kartın kutusu olmayışından dolayı da ilk sahibi olmama ihtimali düşüyor. Kartın fotoğraflarından ve FurMark testine göre sıcaklık değerleri güzel gibi geldi (10-11 dakikada 74 derece)

Unigine Heaven Benchmark 4.0​

FPS:93.0
Score:2344
Min FPS:9.0
Max FPS:182.1

System​

Platform:Windows NT 6.2 (build 9200) 64bit
CPU model:Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz (2903MHz) x6
GPU model:Radeon RX 590 Series 31.0.21921.1000 (4095MB) x1

Settings​

Render:Direct3D11
Mode:1920x1080 fullscreen
PresetCustom
QualityUltra
Tessellation:Disabled

Dostlar aklıma takılan bir soru var WattMan hatasını varsa nasıl teşhis ederim?

Son düzenleme:

Kart çok serin çalıyor 850 RPM ile 74 derece çok güzel. Muhtemelen hava akışı iyi olan bir yerde. WattMan konusunda kartı test etmen lazım bir süre kullanarak bende Nitro+ SE RX590 var WattMan vs almıyorum.

Fiyatına göre performansı çok iyi fakat mining, çok W çekmesi ve WattMan sorunları var. Üstüne biraz daha ekleyip başka modellere bakılabilir ama eğer bütçeniz bu kadarsa bu fiyata göre yine gayet iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…