Chole Decapat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 488 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #21 Umut 77 dedi: Onu bilmiyorum soğutma olarak benzer performanslar vereceklerdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... FPS testlerine bakıyorum minimum kaç FPS olmalı sizce.
Umut 77 dedi: Onu bilmiyorum soğutma olarak benzer performanslar vereceklerdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... FPS testlerine bakıyorum minimum kaç FPS olmalı sizce.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 30 Temmuz 2020 #22 TUF 3 de Gaming O.C. de iyi kartlar, yalnız TUF'ın fanları bir tık yüksek devirde çalışıyor. Bu da bir tık fazla ses demek. Chole dedi: FPS testlerine bakıyorum minimum kaç FPS olmalı sizce. Genişletmek için tıkla... Minimumu maksimumu yok, oyundan oyuna göre değişir. Ne diyebiliriz buna biz? Modeller arası FPS farkı en fazla 2-3 oynar. Farkları soğutma, FPS değil.
TUF 3 de Gaming O.C. de iyi kartlar, yalnız TUF'ın fanları bir tık yüksek devirde çalışıyor. Bu da bir tık fazla ses demek. Chole dedi: FPS testlerine bakıyorum minimum kaç FPS olmalı sizce. Genişletmek için tıkla... Minimumu maksimumu yok, oyundan oyuna göre değişir. Ne diyebiliriz buna biz? Modeller arası FPS farkı en fazla 2-3 oynar. Farkları soğutma, FPS değil.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #23 Chole dedi: FPS testlerine bakıyorum minimum kaç FPS olmalı sizce. Genişletmek için tıkla... Dostum oyundan oyuna ayardan ayara değişir mesela Red Dead Redemption gibi güçlü oyunda 1080P Ultra'da 60-100 arası aldırır diye düşünüyorum fakat Fortnite gibi bir oyunda 1080P Ultra'da 144 FPS rahatlıkla alır diye düşünüyorum.
Chole dedi: FPS testlerine bakıyorum minimum kaç FPS olmalı sizce. Genişletmek için tıkla... Dostum oyundan oyuna ayardan ayara değişir mesela Red Dead Redemption gibi güçlü oyunda 1080P Ultra'da 60-100 arası aldırır diye düşünüyorum fakat Fortnite gibi bir oyunda 1080P Ultra'da 144 FPS rahatlıkla alır diye düşünüyorum.