RX 590 Nitro LOL düşük FPS

-TheYaso

Megapat
RX 590 Nitro ve Ryzen 5 2600 PC var fakat LOL'de en düşük ve en yüksek ayarda aynı FPS alıyorum. FPS'im 150'yi geçmiyor. Fightlarda 100 FPS bile görüyorum. Eski bilgisayarımda GTX 770 vardı, onda bile daha fazla FPS alıyordum. Her hangi bir FPS sınırlayıcı açık değil ve Radeon ayarlarımda da problem yok. Bir tek LOL'de bu kadar düşük FPS alıyorum, sıkıntı nedir? Driverler ve Windows güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminen söylüyorum ki sadece LOL'de oluyor ise oyunla alakalıdır. LOL bazen FPS optimizasyon sorunları yaşayabiliyor. Başka oyunlarda durum aynı mı?

Lol'de uzun zamandır optimizasyon problemi var. Sorun ekran kartın ile alakalı değil oyunun kendisinde.

Tahminen söylüyorum ki sadece LOL'de oluyor ise oyunla alakalıdır. LOL bazen FPS optimizasyon sorunları yaşayabiliyor. Başka oyunlarda durum aynı mı?
Şu an sadece lol de oluyor gibi geliyor fakat arkadaşlarımda eski nvidia ekran kartları olmasına rağmen daha fazla fps alıyorlar resmen ve bu komik.

LOL harici başka bir oyun ile test yaptınız mı?
LOL de 100 FPS çok ta gerekli bir değer değil. Oyun özelinde takılmanıza gerek yok. Başka oyunda da deneyin.
Oyunun optimizasyon sorunlarından kaynaklıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…