RX 590 OC vs GTX 1660

Bilgi için teşekkürler. Bende araştıracağım. Rica etsem site linki atar mısınız?

Sinerji üzerinden ben fiyatlara bakmıştım. RX 590 Nitro + SE modeli 1471 TL ve pulse modeli ise 1291 TL idi yani elden topladığımız zaman aşağı yukarı aynı paralara kasa + Psu + SSD daha kaliteli ürün seçilebiliyordu. Fakat şu anda baktığımda ekran kartı fiyatları biraz değişmiş. Fiyatlar belli olmaz yarın öbür gün değişebilir. Örnek olarak bir sistem bırakıyorum kasayı Corseir Spec Delta seçip SSD yi en azından orada ki seçeneklere göre Toshiba seçmek ve ilk mesajda belirtilen linkteki sisteme göre bence kasa ve bileşenleri kesinlikle daha kaliteli olacaktır..Yada bu şekilde benzer bir sistemi parça parça elden topladığınız halde aşağı yukarı benzer fiyatlar yakalanır. Çünkü anlık olarak bazı parçalarda güzel indirimler denk gelebiliyor.

Orion 2690 [Yavuz Selim] | R5 2600 Sapphire Pulse RX 590 8G G5 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
RX590'ın gereksiz bir kart olduğunu düşünüyorum. Sadece Nitro+ modeli parladı. Ben olsam 1660 alırdım.

Saygı duyuyorum fakat objektif olarak bakar isek RX 590 fiyatında yeni olarak hangi ekran kartı var 1450 1500 TL arasında ve o performansı veren 1060 ile arasında fiyat farkı var şahsen değmez. Piyasa öyle dengesiz ki 1060 serisi bir karta 1900 1950 TL para vermek yerine 1660 Ti daha mantıklı.Peki bu fiyata baktığımızda ufak bir fark ile 2060 alınabiliyor ve 2060 fiyatına baktığımızda ise RX 5700 serisi daha mantıklı. Bu kısır döngü aslında bu şekilde ilerleyip gidiyor belirli seviyede ekran kartları arasında.Yani kısacası ortalama 1500 TL bandında RX 590 dan daha iyi gelebilecek her anlamda bir kart var mı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Yardımınız için çok teşekkür ederim.
RX590'ın gereksiz bir kart olduğunu düşünüyorum. Sadece Nitro+ modeli parladı. Ben olsam 1660 alırdım.
Teşekkürler. Görüşünüze saygı duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…