Arkadaşlar benim sorunum şu, Afterburner programında GPU degerlerim sabıt degıl, oynarken bır anda 0 oluyor, bırden 99'a cıkıyor, 30'a dusuyor 80 oluyor, bunlar anlık sanıyede degısıyor ve devamlı asla sabıt deger goremedım ya da yakın deger. GPU ısısında problem yok, ek olarak monitörüm VGA girişli, donusturucu ıle HD baglantı yaptım, bununla alakası var mıdır bu durumun ya da bunun sebebı nedır?
FurMark testınde GPU 75'den yukarı cıkmıyor. GPU Z testınde sensor kısmını kontrol et dedıler, bazı degerler testere gıbı diş diş, bazıları dumduz, bununla alakası var mı ya da farklı bır sorun mu var? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese kolay gelsin.
Donma, takılma yaşıyor musun? Hangi oyunlarda bu durum mevcut? Her oyunun GPU kullanımı aynı değildir. Çözünürlükte GPU kullanımını etkiler. Ayrıca GPU sürekli tam performans çalışmak zorunda da değildir.
Wattman ayarından bakamıyorum radeon ayarları ters tıklayınca çıkmıyor bunun sebebinide bilmiyorum malesef. Donma takılma yaşamıyor gibiyim lol ve metin 2 oynuyorum ama sorunum gpu değerleri devamlı değişiyor frekans değerleri sabit değil devamlı değişiyor. Monitörü değişsem sorun çözülürmü farklı oneriniz varmı?
Sorunum GPU kullanımının düşük olması değil 1 dakikada 60 kere gpu nun 0 ile 99 arasında gidip gelmesinde tutar yok. çözünürlüğü 1600*900 hd girişi yok vga girişi var monitörü dönüştürücü ile kulla nıyorum. cvap için teşekkürler.
Kardeşim bu ayarı açınca fps ve gpu kullanımı sabitlendi % 50 lerde şimdi bu ayar ne yaptı pc yede düzeldi gpu kullanımı monitörü ekran kartınamı sabitliyor