RX 590 R5 2600 GTA 5 düşük FPS sorunu

259907

Hectopat
Ben 3 gün önce bilgisayar topladım sistemim tüm oyunlarda Ultra grafiklerde 2K çözünürlükte oynuyorum fakat dün gece GTA 5 yükledim. FPS 50'yi geçmiyor ve çok garip bir şey söyleceğim. Geceleyin 45 FPS gündüzleyin aynı mekanda 120 oluyor. İnternetten bayağı araştırdım daha önce konular açılmış fakat herkes saçma cevaplar vermiş.

Verceğiniz cevaplara göre her şeyi söylüyorum: PC yeni formata gerek yok, Windows 10 1909 kurulu, AMD Radeon 2020 en son driver kurulu,

GTA 5 hariç bütün oyunlarda kasmadan 2K'da oynuyorum sadece bu oyunda bir sorunum var. Cevaplarınızı bekliyorum.

Oyundaki ısı değerlerin nasıl? MSI Afterburner ile değerlerini atar mısın? Ekran kartı sürücünü değiştirip test edebilirsin. Windows'u güvenli mod ile başlat. DDU programıyla güncel sürücülerini kaldır. Daha sonra attığım bu sürümü kurup, test et. O kartla neden 2K oynuyorsun?

Son düzenleme:
Ben 3 gün önce bilgisayar topladım sistemim tüm oyunlarda Ultra grafiklerde 2K çözünürlükte oynuyorum fakat dün gece GTA 5 yükledim. FPS 50'yi geçmiyor ve çok garip bir şey söyleceğim. Geceleyin 45 FPS gündüzleyin aynı mekanda 120 oluyor. İnternetten bayağı araştırdım daha önce konular açılmış fakat herkes saçma cevaplar vermiş.

Verceğiniz cevaplara göre her şeyi söylüyorum: PC yeni formata gerek yok, Windows 10 1909 kurulu, AMD Radeon 2020 en son driver kurulu,

GTA 5 hariç bütün oyunlarda kasmadan 2K'da oynuyorum sadece bu oyunda bir sorunum var. Cevaplarınızı bekliyorum.

O kartla 2K'da kasmadan nasil oynayabiliyorsunuz ben PUBG 1080P yüksek grafiklerde 70 80 alıyorum.

Sorunu detaylıca araştırdım forumda kimse gerçek çözümü bilmiyor gündüzleyin 100 FPS alıyorum saat 19:00 olduğu zaman FPS 45 oluyor ve sabah 6.00 kadar böyle devam ediyor bu kronik bir sorun onu fark ettim birçok kişi R5 2600'den kaynaklı diyor fakat NVIDIA ekran kartı kullanıyordum önceden aynı işlemci ile böyle bir sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı