RX 590 Radeon host application hatası

meuzi

Hectopat
RX 590 ekran kartı kullanıyorum. Ancak oyunlarda hata alıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi oyuna giriyorum mesela 5 dakika oynadıktan sonra Radeon host application çalışmayı durdurdu ardından yeniden başlatılıyor hatası veriyor DDU ile sürücüleri silip siteden yeniden indirdim ama sorun çözülmedi. Optional kullanıyordum WHQL kurdum yine düzelmedi. Win10 sistem kullanıyorum. Sistemi 1 hafta önce aldım stress testine soktum yarım saate yakın beklettim bir sorun çıkmadı. Var mıdır bunun bir çözümü.

RX 590 ekran kartı kullanıyorum. Ancak oyunlarda hata alıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi oyuna giriyorum mesela 5 dakika oynadıktan sonra Radeon host application çalışmayı durdurdu ardından yeniden başlatılıyor hatası veriyor DDU ile sürücüleri silip siteden yeniden indirdim ama sorun çözülmedi. Optional kullanıyordum WHQL kurdum yine düzelmedi. Win10 sistem kullanıyorum. Sistemi 1 hafta önce aldım stress testine soktum yarım saate yakın beklettim bir sorun çıkmadı. Var mıdır bunun bir çözümü.
20.4.2 sorunlu bir sürüm AMD yine şaşırtmadı. Bende 1 haftadır uğraşıyorum tek çözüm adımlarımı takip et.

-Radeon Yazılımına gir.

-Performans/Ayarlanıyor'a tıkla.

-Ayarlama Kontrolünü Manuel seç.

-GPU Ayarı var onu aktifleştir ve Gelişmiş Kontrol var onu da aktifleştir.

-Frekans(MhZ)'leri görüceksin en sağda 1560'dır onu 1555'e çek.

-Sonra sağdaki fan ayarları var Min Akustik Sınırı 1555 yap kaydet.

Yeni sürüm gelene kadar tek çare bu baya uğraştım bunları yapınca şuan kapanmıyor oyunlar.

Teşekkür ederim dediğin ayarları yaptım deneyip yazarım tekrardan
Biraz geç deneyebildim ancak sanırım düzeldi herhangi bir atma veya sıkıntı yaşamadım tekrardan teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı