RX 590 RDR Online performansı

Low ayarlarda 40 alınıyor.

Optimizasyonu iyice geliştirmiş Rockstar demek ki.

High ayarlarda öyle bir değer alman imkansız kardeşim.
Ha çözünürlüğün 768p dır orasını bilemem.

Ben Rx 460 ile oynuyorum orta-high ayarda yaklaşık 40 fps alıyorum indir pişman olmazsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En düşük ayarlarda 1080P'de videoda 40 fps ortalama alınıyor. Orta-High 40 FPS nasıl alıyorsunuz acaba? 720P mi oynuyorsunuz?

RX 580 ile orta-high ayarlarda 45-50 fps alıyorum. Siz nasıl 40 fps alıyorsunuz?

Bu driverdan gösterdiği fps değerleri gayet rahat oynuyorum. Fps'i çok etkileyen ayarları kısıyorum. En son oyunu oynadığımda uzak gölgeler ve gölge ayarı high'daydı texture'ler de öyle. Msaa kapalı, Fxaa da açmıyorum görüntü yetiyor fps değerleri de bu şekilde oyun içinden de atarım ayarları isterseniz.
Optimizasyonu iyice geliştirmiş Rockstar demek ki.

High ayarlarda öyle bir değer alman imkansız kardeşim.
Ha çözünürlüğün 768p dır orasını bilemem.
Evet çözünürlüğüm düşük ondan bahsetmedim kusura bakmayın.

Hocam bende 45 FPS'in altına düşünce takıla takıla gidiyor gibi, sizde de öyle mi?
oyun içinden de atarım ayarları isterseniz.
Hocam eğer bulanıklık yaşamıyorsanız atabilir misiniz? Kendimde benzer ayar yapmaya çalışayım.

Hocam bende 45 FPS'in altına düşünce takıla takıla gidiyor gibi, sizde de öyle mi?

Hocam eğer bulanıklık yaşamıyorsanız atabilir misiniz? Kendimde benzer ayar yapmaya çalışayım.
Bende takılma gibi bir sorun yaşanmıyor ama dediğim gibi ram'den kaynaklı droplar yiyorum. Bulanıklık içinse Fxaa açıksa kapatmalısın çok bulanıklaştırıyor görüntüyü ve ekran kartının driver ayarlarından görüntü keskinleştirmeyi açıp yüzde 50'ye çek hem görüntü güzelleşiyor netleşiyor Fxaa'ya gerek kalmıyor.
Ayarlarım bu şekilde

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam.

Yazan herkese teşekkür ederim. YouTube'dan baktım testlere ama hepsi RDR Single Player'dı. Online da daha da düşer doğru mu? Deneyimleyen arkadaşlar sistemimle bulanıklık olmadan güzel grafiklerle oynayabileceğim ayarları yazabilir mi?

Benim Steam hesabımda 9TL var kredi kartıyla alacağım fakat bakiyemi de kullanarak karttan 31TL çekeceği yazıyor. Ben bakiyemin gitmesini istemiyorum ne yapmalıyım?

Ben VRAM yettiğince her şeyi sona çektiğim halde 45 - 50 FPS alıyorum, seninki neden böyle düşük? Vulkan kullanmıyor musun?
Vulkan kullanıyorum ancak kartla ilgili performans, çökme v.s. sorunlarıda yaşıyorum.
Benim Steam hesabımda 9TL var kredi kartıyla alacağım fakat bakiyemi de kullanarak karttan 31TL çekeceği yazıyor. Ben bakiyemin gitmesini istemiyorum ne yapmalıyım?
Sadece kart bakiyesini kullan gibi bir kutucuk v.b. var mı?
Hocam bende benzer performans veriyor online/single.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…