reisalgos Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 10 5 Şubat 2019 #1 PUBG oynarken sinyal yok hatası alıyorum. 1 hafta oldu kasayı alalı ekran kartı RX 590 PSU 600W. Dönüstürücüyle TV'ye bağlı kasa. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
PUBG oynarken sinyal yok hatası alıyorum. 1 hafta oldu kasayı alalı ekran kartı RX 590 PSU 600W. Dönüstürücüyle TV'ye bağlı kasa.
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #2 Sistemden hiç görüntü alamıyor musunuz yani?
reisalgos Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 10 5 Şubat 2019 #3 Zgrrs dedi: Sistemden hiç görüntü alamıyor musunuz yani? Genişletmek için tıkla... Alıyorum
Caulfield Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 864 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #4 Sadece Pubg'de mi oluyor ?
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #5 Çözünürlük veya HZ değeri ile oynamayı deneyin.
reisalgos Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 10 5 Şubat 2019 #6 Caulfield dedi: Sadece Pubg'de mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Yok arada yapıyor kasa çalısıyor ama ekran gidiyor Zgrrs dedi: Çözünürlük veya HZ değeri ile oynamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Mobil pubg de görüntü gitmiyor TV mi desteklemiş ekran kartını anlam veremedim 1 hafta oldu pc yi alalı reisalgos dedi: Yok arada yapıyor kasa çalısıyor ama ekran gidiyor Mobil pubg de görüntü gitmiyor TV mi desteklemiş ekran kartını anlam veremedim 1 hafta oldu pc yi alalı Genişletmek için tıkla... Yeni mönitor mü alsam yoksa ekran kartımı sıkıntılı Son düzenleme: 5 Şubat 2019
Caulfield dedi: Sadece Pubg'de mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Yok arada yapıyor kasa çalısıyor ama ekran gidiyor Zgrrs dedi: Çözünürlük veya HZ değeri ile oynamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Mobil pubg de görüntü gitmiyor TV mi desteklemiş ekran kartını anlam veremedim 1 hafta oldu pc yi alalı reisalgos dedi: Yok arada yapıyor kasa çalısıyor ama ekran gidiyor Mobil pubg de görüntü gitmiyor TV mi desteklemiş ekran kartını anlam veremedim 1 hafta oldu pc yi alalı Genişletmek için tıkla... Yeni mönitor mü alsam yoksa ekran kartımı sıkıntılı