RX 590 sistem Fortnite'ta MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor

Jangu

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8+8 GB RAM
Ekran kartı
RX 590 GME
Anakart
B450M DS3H-CF
İşlemci
Amd Ryzen 5 2600X
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarda Far Cry 6 falan açabiliyorum, en yükseğe alıyorum MEMORY_MANAGEMENT hatası oluyor. Biraz ayarları düşürüyorum oluyor, ama Fortnite denilen oyunda bu işe yaramıyor. Ne yaptıysam olmadı, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redditten aldığım bilgiye göre.

BSOD'dan kaynaklanan bir hafıza sorunu gibi görünüyor. DDR3 RAM'iniz olduğundan Memtest86/Memtest86+ oldukça doğru olmalıdır. Memtest86+ (Memtest.org'dan) durduruluncaya kadar çalışır, ancak Memtest86 (Memtest86.com'dan) aslında tamamlanır. Memtest86'yı kullandıysanız lütfen tüm test boyunca çalışmasına izin verin. Memtest86+ kullandıysanız en az 8 geçiş yapın.

Ayrıca, PSU sorunuyla ilgili bir not olarak, yüksek kaliteli bir PSU ile bile %15-20 boşluk payına sahip olmalısınız çünkü yük arttıkça daha dengesiz hale gelebilir. Özellikle yaşlanınca. Daha ucuz PSU'larla (Oku: daha kötü) boşluk payı daha da büyüktür.

Abi benim RAM'ler DDR4 2800 MHz, PSU ucuz ne yalan söyleyeyim. Ama sıkıntı nerede biliyor musun? Far Cry 6 çatır çatır çalışıyor ama Fornite gibi bir oyun çalışmıyor FPS düşmesi yok bir şey yok sadece MEMORY_MANAGEMENT hatası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…