RX 590 sisteme monitör önerisi

errdemt

Decapat
Bu sistemi ben kendi araştırmama göre topladım. Yanlış yaptığım bir şey var mı? Bu bilgisayarla neler yapabilirim? Ömrü ne kadar olur ve kaç Hz değerinde monitör kullanmam lazım? Aldığım kasayla ilgili daha önce kullananlar var mı?
  • Anakart; Gıgabyte A320M-S2H
  • İşlemci; Ryzen 5 2600
  • Ekran kartı; Sapphire 590 nitro+
  • RAM; Gskill Sniperx 3000 MHz cl16
  • SSD; Samsung Evo 860 500 GB
  • Kasa; Astro 650W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör modelleri hakkında hangisi daha iyidir hangisi daha kötüdür gibi bir bilgim yok ama ben RX580 kullanıyorum ve bildiğimiz üzer DP çıkışı var. Bu sebepten 144HZ monitör almanı tavsiye ederim. 60 HZ bir monitör ile 144 HZ bir monitör arasında gerçekten dağlar kadar fark var.

Monitör için ne kadar bütçeniz var? Bu ara bende monitör bakıyorum, az çok bir şeyler biliyorum öneride bulunabilirim.

Bin TL kadar bütçem var. FPS oyunlar oynayacam ağırlıkta
Monitör için ne kadar bütçeniz var? Bu ara bende monitör bakıyorum, az çok bir şeyler biliyorum öneride bulunabilirim.
Bin TL bütçem var hocam

PSU' lu kasaları pek önermiyorum, ikisi ayrı ayrı dikkat edilerek alınmalıdır. Anakart geri kalmış biraz. Monitör olarakta bütçeni arttırabilirsen; 23.6 VIEWSONIC VX2458-C-MHD FULL HD 280 NITS 1ms 144Hz HDMI DVI DP SPEAKER ViewSonic | Trendyol seni tatmin edecektir.

PSU bana ne gibi sıkıntılar çıkartır. Anakartta overclock yapmayacağım için böyle bir anakart seçtim bir sıkıntı çıkartır mı?
Anakart, upgrade yapmak istediğinizde size engel olabilir. PSU' lu kasaların PSU' su genellikle sıkıntılı oluyor. O kasayı kullanan arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilirler.

A320 anakakart yerine B450
Tek ram yerine 2*8 16gb ram
SSD 500GB yerine 240 olabilir.
Psu 80+ sertifikalı olmalı.
Eğer bütçenizi aşıyorsa RX 580 tercih edebilirsiniz.
Monitör ise oynadığınız oyunlara göre değişir.

Kasanın içindeki PSU 80+ sertifikalı diyor zaten. Ramlerde 2*8 16 GB anakartlık şuanlık sıkıntı yapar mı? Overclock yapmayacam ve kasayı upgrade yapacağımda değiştirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…