RX 590 ve I7 8700 Sisteme 600W PSU Yeter mi?

BantunK

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıda bulunan sistemime RX 590 8GB NITRO ekran kartı güncellemesi yapacağım. Alacağım zaman da bunu düşünerek düşük bir ekran kartı olan GT 1030'u almıştım. Alacağım ekran kartını 600W PSU besleyebilir mi?

• i7 8700 3.2GHz
  • Kingston 2x8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 PC RAM
  • Mevcut Ekran Kartı: MSI GeForce GT1030
  • Yeni Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX 590 8 GB GDDR5 NITRO Ekran Kartı (11289-01-20G )
  • KASA ve PSU: Cooler Master MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa MCW-L5S3-KWNA60

Kasanın içinde Cooler Master'a ait 600W 80+ Bronze bir PSU var. Ayrıntılarını tam olarak bilemediğim için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nuz yeterli ama o kasa soğutabilir mi o belirsiz işte

Çok teşekkürler evet bu konuda benimde tereddütlerim var.Herhangi bir öneriniz var mı ? Kasanın yapısından dolayı hava giriş ve çıkışları yeteri kadar verimli değil ve zaten dar olan hava filtreleri çok çabuk tozla tıkanıyor.

Son düzenleme:

Evet güzel bir kasaymış yaza doğru i9 9900K lı yeni bir sistem almayı planıyorum.O zaman kasamı değiştirebilirim fakat bu sistemde kasa değiştirmeyi düşünmüyorum.Acaba kasanın fanlarını rpm devri yüksek fanlarla değiştirmek yeteri kadar etkili olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…