Aşağıda bulunan sistemime RX 590 8GB NITRO ekran kartı güncellemesi yapacağım. Alacağım zaman da bunu düşünerek düşük bir ekran kartı olan GT 1030'u almıştım. Alacağım ekran kartını 600W PSU besleyebilir mi?
i7 8700 3.2GHz
Kingston 2x8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 PC RAM
Çok teşekkürler evet bu konuda benimde tereddütlerim var.Herhangi bir öneriniz var mı ? Kasanın yapısından dolayı hava giriş ve çıkışları yeteri kadar verimli değil ve zaten dar olan hava filtreleri çok çabuk tozla tıkanıyor.
Evet güzel bir kasaymış yaza doğru i9 9900K lı yeni bir sistem almayı planıyorum.O zaman kasamı değiştirebilirim fakat bu sistemde kasa değiştirmeyi düşünmüyorum.Acaba kasanın fanlarını rpm devri yüksek fanlarla değiştirmek yeteri kadar etkili olur mu ?
@BantunK Sanmıyorum. Zaten önemli olan RPM değeri değil CFM değeri. Bazıları daha önce dediğim gibi kasanın önüne delikler açmıştı şunun gibi belki işinizi görür:
@BantunK Sanmıyorum. Zaten önemli olan RPM değeri değil CFM değeri. Bazıları daha önce dediğim gibi kasanın önüne delikler açmıştı şunun gibi belki işinizi görür: Eki Görüntüle 370730