RX 590 ve R5 2600 Sistem Önerisi

Corsair Vengeance Lpx 8gb 3000mhz Ddr4 Ram Cmk8gx4m1d3000c16 - n11.com 2 tane alın
XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar arkadaşıma da bu kasadan aldırdım, tavsiye ediyor.

İhtiyaca göre HDD eklenebilir.
Ya da incehesapta satılan hazır sistemlerden tercih edilebilir.

Aslında GTX 1660 SUPER ve RX 590 arasında çok gidip geliyorum ama ndvia'nın güncel driverler ile kartlarını geriye çektiğini duydum. Diger yandan amd başlangiçta kötü iken sürekli üstüne koyuyor.

Aslında GTX 1660 SUPER ve RX 590 arasında çok gidip geliyorum ama ndvia'nın güncel driverler ile kartlarını geriye çektiğini duydum. Diger yandan amd başlangiçta kötü iken sürekli üstüne koyuyor.

Açıkçası ben şu an alıyor olsam Uber Donanım Arşivi sistemini alırdım. RX 590 kullanıyorum, bir sıkıntım yok ancak bir çok kullanıcı sorun yaşıyor. Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz GTX 1660Ti içeren sistemler daha iyi olur: PCH Lord X [PC Hocası] | R5 2600X ASUS Ph GTX 1660 Ti O6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı