Xfx AMD Radeon RX 590 fatboy 8 GB, Ryzen 5 2600, Gigabyte B450M S2H , 16 GB RAM , 240GB SSD ve 1TB HDD sizce nasıl sistem ve 550W Corsair güç kaynağı var bu güç kaynağı bunları rahat bir şekilde besler mi?
5100 tl fiyatı var ama ben 5500 Xt ye çok ısınamadım o yüzden bunu tercih ettim sadece kafamda 550 w besler mi diye bir soru vardı onu da araştırarak bulmaya çalışıyorum.
XFX AMD Radeon RX 590 fatboy 8 GB, Ryzen 5 2600, Gigabyte B450M S2H, 16 GB RAM, 240GB SSD ve 1TB HDD sizce nasıl sistem ve 550W Corsair güç kaynağı var bu güç kaynağı bunları rahat bir şekilde besler mi?
Bence 1TB HDD'yi ilk aşamada almazsanız o parayla ekran kartını 1660 Super alabilirsiniz. 240 GB SSD sizi 6 ay götürür. Yetersiz kaldığında HDD alırsınız. Bu işinizi kolaylaştırır.
Bence 1TB HDD'yi ilk aşamada almazsanız o parayla ekran kartını 1660 Super alabilirsiniz. 240 GB SSD sizi 6 ay götürür. Yetersiz kaldığında HDD alırsınız. Bu işinizi kolaylaştırır.
PSU'da 600W High Power 80+ Gold PSU ay ı fiyata bu PSU ile. Onu alın bence enkalıteli markalardan biri High Power.
Evet ben de öyle düşündüm fakat alacağım bilgisayar hazır sistem olduğu için 1660 Super seçeneği bulunmuyor ve 550 w tercih etmemin sebebi kasa ile birlikte güç kaynağı geliyor ben iyi bir marka olduğu için corsair'ı tercih ettim ve onun yanında 550 w güç kaynağı ile birlikte geliyor.
PSU'da 600W High Power 80+ Gold PSU 100 TL daha pahalı bu PSU'dan. Onu alın bence en kaliteli markalardan biri High Power. 80 + olduğu için fatura konusunda sizi rahat ettirir.
Evet ben de öyle düşündüm fakat alacağım bilgisayar hazır sistem olduğu için 1660 Super seçeneği bulunmuyor ve 550W tercih etmemin sebebi kasa ile birlikte güç kaynağı geliyor ben iyi bir marka olduğu için Corsair'ı tercih ettim ve onun yanında 550W güç kaynağı ile birlikte geliyor.
Kendiniz toplamıyorsanız bir şey diyemem ama parçaları kendiniz alsanaız daha iyi parçalar seçebilirsiniz. Montaj konusunda dert etmenize gerek yok İtopya gibi mağazalar montajı hallediyor.