RX 590 ve Ryzen 5 2600 sistem nasıl?

Hemen hemen aynı sisteme sahibim. Ekran kartı olarak ben de 5500 XT tavsiye ederim. Sebebini ise şurada yazmıştım.
Bahsettiğiniz yeri gördüm ama bu XFX olduğu için burada 580 den daha düşük güç tüketimine sahip sadece oyunlarda 78 dereceye ulaşıyor sıcaklığı ve sisteme 5500 XT koymamamın bir diğer nedeni ise hazır sistem olduğu için 5500 XT seçeneklerde bulunmuyor.

Son düzenleme:
@Recep Bal Neden kızgın attın? Sebebini öğrenebilir miyim? Boş yere kızgın basıyorsan raporlayacağım çünkü.

PSU besler. Bu bir gerçek, istersen sana milyonlarca kanıtını atarım buraya.
5500 XT önerme konusuna takılırsan da daha güncel, daha az TDP ve aynı denilecek bir performans. Ayrıca da daha az sıcaklık sunuyor genel olarak.

Bir daha da abuk subuk kızgın atma tamam mı? 3-5 FPS fazla diye o kart daha iyi olmuyor. Bunu da bilmeni isterim.

@Recep Bal Neden kızgın attın? Sebebini öğrenebilir miyim? Boş yere kızgın basıyorsan raporlayacağım çünkü.

PSU besler. Bu bir gerçek, istersen sana milyonlarca kanıtını atarım buraya.
5500 XT önerme konusuna takılırsan da daha güncel, daha az TDP ve aynı denilecek bir performans. Ayrıca da daha az sıcaklık sunuyor genel olarak.

Bir daha da abuk subuk kızgın atma tamam mı? 3-5 FPS fazla diye o kart daha iyi olmuyor. Bunu da bilmeni isterim.
Tamam kardeşim çok teşekkür ederim. Arkadaş fikrine katılmamış demek ki çok üstüne gitmeyelim. Ben ayriyetten 4 tanede rgb fan alıcam onu aldıktan sonra psu da bir sıkıntı olur mu?

Sistem güzel.

RX 580 ile 550W kullanan arkadaşim sorun yaşadı. Sisteme tam güç yetmiyordu ama benim PC'de PSU sorunsuz çalışıyordu. Demek ki güç yetmiyordu. Bu RX 590 daha fazla güç ister. Boş yere kızgın atmadım, atmam da.
Şöyle bir şey var AMD nin xfx rx 590 ı çıkarma sebebi rx 580 den daha az güç tüketip daha fazla performans sağlaması.

Sistem güzel.

RX 580 ile 550W kullanan arkadaşim sorun yaşadı. Sisteme tam güç yetmiyordu ama benim PC'de PSU sorunsuz çalışıyordu. Demek ki güç yetmiyordu. Bu RX 590 daha fazla güç ister. Boş yere kızgın atmadım, atmam da.
Komikmiş. Kullanan kaç kişi var RX 580 ile 500-550W'yi neden onlar sorun yaşamıyor peki? Ulan hadi ben hiçbir şey bilmiyorum, kimse mi bilmiyor da yeter diyor?
RX 590 daha fazla güç falan da istemiyor, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Yanlış yönlendiriyorsunuz.

RX 580'in TDP'si 185W iken RX590'ın TDP'si 175W.

Son düzenleme:
Komikmiş. Kullanan kaç kişi var RX 580 ile 500-550W'yi neden onlar sorun yaşamıyor peki? Ulan hadi ben hiçbir şey bilmiyorum, kimse mi bilmiyor da yeter diyor?
RX 590 daha fazla güç falan da istemiyor, bilgisizseniz yorum yapmayın.

RX 580'in TDP'si 185W iken RX590'ın TDP'si 175W.
Evet doğru.
Teşekkürler yardımınız için. 👍
Corsair Carbide Spec-05 CC-9011151-EU 550W Midi Tower Pencereli Gaming Kasa
Bu kasa sizce iyi mi yani oyun oynarken içeride iyi bir hava sirkülasyonu olur mu ?
@Caner Uncu bir fikrin var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı