RX 590 ve Ryzen 5 2600X Sistem Toplama

Çok tatlı güncel ileriye dönük bir sistem. Başka siteler üzerinden parçaların fiyatlarını kontrol ettiniz mi ? Belki fiyatı biraz daha aşağıya çekmeniz mümkündür.

Sistem gayet güzel. Kasa olarak Corsair Spech DELTA tercih edilebilir. Anakartıda ASUS TUF B450-PLUS alabilirsiniz.

GTX 1660Ti beklemeni öneririm. Beklemek istemezsen gayet güzel olmuş.

Geçen gün Hepsiburada da indirim vardı keşke faydalansaydınız. Yine de bu veya muadil ürünleri şayet sistemi kendiniz toplayabilecekseniz farklı firmalardan bir araya getirerek alışveriş yapın bütçeniz rahatlayacaktır. Hatta şu an işim var biraz ama kendize bu konuda güveniyorsanız döndüğümde bir liste oluştururum.

Bu sistemin fiyatı 5700 TL.

Eki Görüntüle 371909

Sistem nasıldır?
1660ti çıkıyor nVidia'nın 1900₺'ye. 1070'i solladığı söyleniyor. Ve güç tüketimi RX590'ın nerdeyse yarısı. Bence 1660ti ile almalısın aynı sistemi. RX590'a göre ısınma sorunu konusunda da kafan oldukça rahat olur. Ben olsam düşünmeden 1660ti alırdım.

Sanırım 2500 TL'den satışa sunulacak. Birkaç yerde gördüm ön sipariş olarak 2500 TL idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…