RX 590 vs GTX 1660 Ti vs GTX 1070

1160 al geç derim, 1070'i geride bırakıyor. Ha dersen ki bir kere alıyorum RTX 2060 başka güzel seçenek

Alper, adama haklısın diyeceğine fanboy diyorsun. Doğruları söylemiş kendisi.
Bir sayfa önce arkadaş hesaplamış.Elektrik faturasına yılda ne kadar fark edeceğini.O yüzden TDP değeri hakkında yorum yapmaya gerek yok bence.İşlemci olarak Ryzenlar bence piyasaya çok iyi giriş yaptı ve İntel'in fahiş fiyatlarla ürünleri satmasındansa Ryzen seçti çoğu kullanıcı ben dahil.

Hocam iyi bir psunuz var ise rx 590 öneririm. F/p olarak iyi bir dengesi var.
Nvidia kartlar arasında da önceliğiniz her zaman en son çıkan kart olsun. Malum nvidia her güncellemede yeni kartlarını hızlandırırken eskileri yavaşlatıyor yıllardır göz önünde olan bir durum bu. O yüzden 1660Ti, fakat bütçeniz yeterli ise 2060 tavsiyemdir.

1660ti için özürlü işlemi demek lazım. Nvidia diyor ki; biz rtx bir işlemci yaptık ama bir türlü rtx yapamıyor o yüzden gtx olarak size satıyoruz. Ama süper fps veriyor haa hangi oyunlarda tabi ki de nvidia nın desteklediği oyunlarda.

600W 80+ güç kaynağına takılı, trafo ile alakası yok. TDP değerleri çok yüksek değil, Radeon Chill gibi bir özelliği de artısı. Bu fiyat bandında gayet alınabilir bir kart.

600W 80+ güç kaynağına takılı, trafo ile alakası yok. TDP değerleri çok yüksek değil, Radeon Chill gibi bir özelliği de artısı. Bu fiyat bandında gayet alınabilir bir kart.
Trafoyu ciddiye alacak birinin çıkacağını düşünmemiştim.

Bütçen yetmiyor ve 1080p oynayacaksan rx590'da yeter diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…