RX 590 vs GTX1650 Super

1650 s birkaç oyunda daha iyi performans verebilir belki ama 4 gb olması yatırım yapılacak bir kart olmayışının göstergesi. Ben 590 alırdım. Şu an için en iyi seçenek. Paran varsa tabii 1660 modellerine bakabilirsin. 4 gb 1080p'de yeterli ama ilerleyen yıllarda nasıl oyunlar gelecek bilemiyorum.

Gtx 1650S mi rx590 mi dersen rx590 alınmalı ama 1660S veya 1660ti olsaydı rx590 bakma bile derdim

@VGAMonitorluAdam @160634 1080p için 4GB VRAM bile yeterli diye düşünüyorum. Çoğu oyunda ultra ayarlarda 4-5GB VRAM kullanılıyor. Ayarları biraz kısarak istenilen düzeyde kalması sağlanabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İsterse 2080 Ti performansı versin 4 GB karta 5 kuruş verilmez bu saatten sonra. 1 sene sonra işi bitecek kartlara para vermeyin, 590'da soba gibi bir kart olduğu için onu da önermeyeceğim. 100-200 lira fazla iste de şu kartlara saçma salak miktarda bellek koymayı verseniz. Kafayı yedirtecek bu üreticiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…