RX 590 vs RX 5700

Grande17

Hectopat
Daha fazla  
Aralarında gerçekten yüksek derecede performans anlamında fark var mı? 2300 TL Radeon RX5700 icin verilir mi?

1600 TL'e Nitro RX590 almak mı daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında gerçekten yüksek derecede performans anlamında fark var mı? 2300 TL Radeon RX5700 icin verilir mi?

1600 TL'e Nitro RX590 almak mı daha iyidir?
Saat 8'de RX 590 Nitro modeli 1300TL olmuştu. Stoklar 3 dakikada tükendi
Sisteminiz yeterliyse RX 5700 çok daha iyidir ama yukarıda da dendiği gibi referans model alınmaz.

Sisteminiz yeterliyse RX 5700 çok daha iyidir ama yukarıda da dendiği gibi referans model alınmaz.
Alınca ne gibi sorunlar olur bilgim yok?
Alınca ne gibi sorunlar olur bilgim yok?
Bir de bana 2 3 yıl oyun için yetecek kart bence RX 5700 parasını hak eder.

Nerede 1300 ₺ olmuştu acaba?

Nerde 1300 ₺ olmuştu acaba ?
İnceHesap her cuma 20.00 da bazı bileşenlere hatrı sayılır miktarda indirim yapıyor.
Hava sirkülasyonu sağlam bir kasa yeter diyorlar dark guardian kasa tam uyumlu diyorlar ama bilemiyorum
Mümkünse Pulse modelini alın. Stok model biraz fazla ısınıyor ama büyük bir sorun teşkil etmez. Asıl ısınma sorunu 5700XT modelde.

Hava sirkülasyonu sağlam bir kasa yeter diyorlar dark guardian kasa tam uyumlu diyorlar ama bilemiyorum
Zarar verecek derecede ısınmıyor zaten. Sadece diğer üreticilerin soğutma çözümleri daha başarılı. Ayrıca gürültülü çalışıyor onlara göre. Bence fiyat farkı çok değilse diğer üreticilerden alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…