RX 590 vs RX 580

toprox

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Denizli
Daha fazla  
Black Friday indirimlerinde 1770 gibi bir fiyata Asus ROG Strix RX 580 Top O.C. Edition aldım. Ama aklıma şu soru kaldı, 150 TL gibi bir ücret ekleyip, bu kartı da iade edip RX 590 Sapphire Nitro+ SE ya da Powercolor Red Devil almaya değer mi?
Teşekkürler.

Strix ve Top overclocked versiyon olduğundan almıştım. RX 590'larda ısınma sorunu oluyor mu?
Sonuç olarak fazladan 400 Lira verdiğin Strix'in Nitro+ SE'den gözle görülür hiçbir farkı olmayacak. Isınma sorunu olduğunu sanmıyorum, ben olsam 590 alırdım.

Sonuç olarak fazladan 400 Lira verdiğin Strix'in Nitro+ SE'den gözle görülür hiçbir farkı olmayacak. Isınma sorunu olduğunu sanmıyorum, ben olsam 590 alırdım.
Ama verdiğim 400 lira soğutma olarak çok şey değiştiriyor. Aradaki 1-2 FPS'lik fark gözle görülür değil dediğiniz gibi. Kasamın 2 yanı da açık olduğu için ve dikey takacağım için bu tercihte bulundum. Işıkları ve soğutması alma sebebim. Görüşleriniz için çok teşekkürler.

Black Friday zamanı yeni çıkmıştı diye biliyorum kart. İndirimdeydi mi ki? 100 lira ekleyebilirim sorun değil ama incelemeleri okuduğumda bu kartın çoğu zaman boşta iken bile 70, ağır yükte 85leri gördüğünü okudum, izledim. Ayrıca sanırım coil whine çok oluyormuş Powercolor' un kartlarında.

Siz diyince baktım. Kart en ucuz nanokatalog'ta 2400 TL. Amazon'da vergi hariç 450 $. Demem o ki kartı iyi fiyata aldım fakat dediğiniz üzere bir rx 580 için az da olsa pahalı. Ama bence değer.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı