RX 590 Yerine GTX 1660 Ti Almak

1660S öneririm aradaki fiyata verecek performansları yok.

Güç tüketimi ne durumda? Alması artık gerçekten mantıksız bir kart, Nitro 590 pahalı onun yerine alternatif çok.
Fabrika çıkışlı overclock'lu, ilk teste soktum 20 dk sonra baktım sıcaklığa Max 69 derece'yi görmüş hiç güç ne kadar çekmiş diye bakmadım açıkcası. Bende 8 ay önce almıştım, o zaman ucuzdu ama şimdi bencede alınmaz. Heleki 1660Ti mı RX 590 mı deseler tabikide 1660Ti çünkü daha performanslı ve daha stabil bir kart. Ama RX 590 cayır cayır yanan bir kart değil öyle dersiniz yanlış bilgilendirmiş olursunuz.
Bende Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition modelini kullanıyordum.
Beni hiçbir zaman sıkıntıya sokmadı bu kart gerçekten ama şimdide 1660Ti gerçeği var, tabikide eğer imkan varsa değiştirmeniz tarafındayım bende.

Bende rx580 vardı komple pcmi satıp yeni sistemimde GTX1660 Süper koydum ve dağlar kadar performans farkı oldu ve ısı değerleride sabit gigabyte modelinin almıştım gösterdiği gibi yükte 73 dereceyi geçmiyor. performans olarak ultrada gayet iyi fps değerleri alıyorum bf5 te onlineda 85 90 gibi değerleri görüyor. Çoğu oyunu ultrada sorunsuz oynuyorum. işlemci amd seçebilirsin ama ekran kartı kesinlikle gtx serisi bence daha iyi.

Eğer imkanınız varsa tabiki 1660 Ti daha iyi olacaktır. Yani bende XFX RX 590 kullanıyorum. Nvidia almadığım için pişmanım açıkçası. Tamam benim kullandığım model aşırı ısınma problemli bir model bunu kabul ediyorum ve ilk aldığımda 88 dereceyi bile görmüştüm. Evet bu ısınma problemi XFX markasının berbat bir RX 590 modeli çıkarması. Bunu problem etmiyorum artık çünkü undervolt ve fan ayarı ile sıcaklığını düşürdüm. Fakat beni uğraştıran Wattman ve siyah ekran hataları oldu. Radeon programından yaptığım ayarların sıfırlanma sorunu oldu.

1660 Ti gereksiz. 1660S alın performans farki cok az tasarruf etmiş olursunuz. Zaten ROG 1660 Ti pahali diye biliyorum 2800 lira falan vermeyin 1660 Ti gibi bir karta o fiyata 2060 veya 5600XT bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…